Jump to content
Sign in to follow this  
N1ko

Legge lydbøker inn på ipoden?

Recommended Posts

Hei, jeg har en lydbok på pcen i mp3, men problemet er at når jeg legger de i lydbok mappen på ipoden er at de blir riktig sortert. Greia er at de er fordelt på 16 forskjellige albumtitler, CD1-CD16, og innafor der heter de track 1-track 17 og når jeg legger de inn på ipoden så blir de sortert etter navnene i alfabetisk rekkefølge, så track 1 av vær cd spilles først, så track 2.

 

Hvordan kan jeg fikse dette?

Share this post


Link to post

Går det ann å endre filnavnet på 20 filer samtidig, men uten å slette det gamle navnet, liksom bare legge til noe? F.eks legge til CD01 i starten av filnavnet på alle filene i CD01

 

itunes er gay!, hvorfor kan de ikke beholde de orginale filnavnene, filene heter orginalt Dan Brown - Iskaldt Bedrag - CD01-01 osv, men i itunes blir de navna om til Audiotrack 01 osv.

 

Blåbær, jo, ipods har spilellister, men også en lydbk funksjon slik at lydbøkene ikke skal komme sammen med sangene dine..

Edited by nikolai-n

Share this post


Link to post
Guest Slettet+89234341

Er ikke itunes som er "gay" men du som ikke kan å tagge lydfiler. Filnavn har ingenting å si for de fleste musikkspillere på markedet i dag, fordi det ikke er noen skikkelig informasjon i filnavnet. Musikkfilene har små "merkelapper" innebygd hvor ting som albumbilde, tittel, album, artist etc ligger lagret. Grunnen til at det dukker opp som "audiotrack 01" er fordi filene ikke har noen tittel, bare filnavn, og filnavn driter stort sett alle musikkspillere lang marsj i. Du kan fikse det ved å høyreklikke på filene- enten en og en eller markere flere om gangen- og så ta "vis info" hvor du så kan redigere alt mulig. Informasjon som er felles for filene, slik som CD nummer, kan du tagge til flere filer samtidig. individuelle titler må du tagge en og en.

Share this post


Link to post

endte opp med å name en og en fil... Synnes itunes burde få en funskjon der du kan legge spillelister inni lydbok mappa.

Share this post


Link to post
Guest Slettet+89234341

Du kan da bare tagge lydbøkene som musikkfiler og lage så mange spillelister du vil. Ikke gjør det verre enn det er

Share this post


Link to post

Jeg har lagt til lydbøker i lydbok mappa på en meget enkel måte.Merk alle filene du har i spillelista til den lydboka, høyreklikk og velg endre info eller hva d står, så på kategori endrer du den til "Audiobook" vips havner den i lydbok delen av ipodmenyen.

Share this post


Link to post
Guest Slettet+89234341

Nå var det ikke det han spurte etter da. Uansett, det er massevis av muligheter for å organisere filer, men det er strengt talt ikke itunes sin skyld at du ikke har tagga filene riktig.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...