Gå til innhold

hvordan bli kvitt spilleavhenighet?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mange tøffe internett helter på dette forumet, hvis dere ikke har noe konstruktivt og si, hvorfor si noe ?

 

 

Få deg en hobby er nok den beste løsningen, ettersom slike spill som runeskape kanskje mest spillest for å fylle dødtid, hvor man kjeder seg til vanlig ?

 

Begynn med en idrett, begyn og spill ett instrument, begyn med styrketrening ?

Lenke til kommentar

Du har allerede tatt første steg og innrømmet for oss og for deg selv at du har et problem. Det er modig gjort, men du er forsatt bare et lite steg på veien. Jeg vil anbefale deg å ta en tur til psykolog. De er profesjonelle og kan hjelpe med det meste. Tro meg, du vil vært overrasket om du fikk vite hvor mange folk som faktisk drar dit av forskjellige grunner. ;)

Lenke til kommentar

Hehe… Avhengig av RuneScape ja. Har vært det selv - hadde vel snaue 4000 timer ingame. (Spilte det nonstop når jeg når jeg gikk i 8 og 9 klasse.)

 

Eneste du kan gjøre, er enten å trappe ned hver uke med antall timer (dette blir bare irriterende) eller å gå cold turkey og slutte direkt. Jeg gjorde sistnevnte fordi det tok overhånd, og fungerte fint.

 

Var morsomt i førsten (jeg har ingen problem med simple spill) men ble for mye etterhvert… Lykke til, er lett å være etterpåklok og konkludere med at man aldri burde ha rotet seg inn i det (noe som forøvrig er helt sant.)

Lenke til kommentar

Spill deg lei. Jeg var totalt hekta på WoW i en 2-3 år for en stund tilbake - men så spilte jeg meg rett og slett lei. Nå spiller jeg litt på si, men blir så fort lei at det blir korte seanser når jeg først spiller.

Dette gjorde jeg også, å det fungerte. Men, det er også en farlig fallgruve her; man kan bli desto mer hekta, spillet blir som en jobb for deg, det er kjedelig, men du føler trang til å grinde mer og mer, meningsløst mye mer.. og da når spillet ikke gir deg noe som helst glede, men du fortsetter, har man STORE problemer.

 

Noen tips:

- Tenk på all tiden du KASTER bort, Runescape vil en dag være borte fra nettet, og da sitter du igjen med ingenting.

- Tenk på alt annet du kan utrette i de timene du pleier å spille: Styrke/Pleie vennskap/kjærligheten, Les deg til en utdannelse, tren deg til noe innen idrett,dyrk hobbyer.

- Du har bare 1 liv, kjipt å kaste det bort i Runescape.

- Å spille for underholdningen sin skyld er bare sunt, kos deg en time nå og da, sett av 1 hel dag i uken som du "NI-spiller", og legg det bort en uke igjen...

- Slutt Cold-turkey, "Delete Character" Avinstaller spillet, Kjipt til å begynne med, men det går fort over!

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

Skaff deg en hobby, andre data spill.

 

Ja den var bra. Er som å si til en narkoman: "Jeg er avhenig av kokain!" "Start med exstacy da vel!"

Hvis man skal sammenligne ditt eksempel, er det faktisk mye bedre. X er mye mindre farlig enn coke.

 

Og forresten, det er lurt å starte å spille andre (offline) spill. Fungerte flott på meg, nå er jeg ikke avhengig av noen spill lengre, men jeg koser meg fortsatt med spill nå og da.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...