Gå til innhold

Ikke svar på PM


Anbefalte innlegg

Tar den her siden det kan være en litt aktuell problemstilling.

Har sendt ett par PM'er til innholdsansvarlig. Har ikke fått svar på de. er det bare å bombadere innboksen :p, eller svarer han ikke så mye på PM? Lurer og på hvorfor jeg ikke finner utboksen. kan hende det bare er jeg som roter, men finner den ikke...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er forandret system. Tidligere var systemet mer likt mail, altså man sendte av gårde en pm og fikk svar. Dette ble lagret i hver sin folder.

 

Nå er systemet slik at det er privat debatt, nesten litt mer som et forum. Dessuten har man anledning til å invitere andre deltagere også.

 

Når det gjelder innholdsansvarligstillingen så er det ikke en hemmelighet at vedkommende har mye å gjøre (dvs. svært opptatt), samt at stillingsprosenten (er lønnet arbeid) er ganske lav.

Lenke til kommentar

Hvis dette er ting moderatorer eller andre administratorer kan ta seg av kan det være lurt å benytte seg av funksjonen og kanskje invitere flere til samtalen. Ting kan kanskje gå litt fortere da.

 

Ellers kan det også være en idé å sende en mail fremfor en PM da en PM, hvertfall for undertegnede, kan ha en tendens til å gå i glemmeboken hvis den ikke behandles med én gang. Adressen man henvender seg til da er [email protected] :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...