Gå til innhold

hvilken av disse nokiane?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg vet du skriver at du bare vil ha nokia, men jeg råder deg virkelig til å se på andre mobilfirmaer også.. nokia er ikke bra!

 

:yes::yes::yes:

 

Nokia (herunder også Nokia 6100) er blitt bare dårligere og dårligere. Treig og fortsatt (tro det eller ei) sliter de med samme problemene. Høytalerene og at telefonen slår seg av. Selv har jeg siemens. Den ble slått på da jeg kjøpte den for et år side, og har ikke vært avslått foruten bytte av sim-kort. Og i denne perioden har den aldri klikket. Og dere som tror at siemens er billige plasttelefoner - ta en titt på ME45, eller den nye (såpestykket) SL55.

Lenke til kommentar

Nå har du sikkert kjøpt telefon allerede, men her er iallefall mine erfaringer:

 

Har brukt følgende Nokia-telefoner i kortere og lengre tid i det siste:

5100

6100

6610

6800

7250

7650

 

Av disse syns jeg 7250 er den aller beste, men den er også den dyreste. 6800 er kul, men litt for stor. Og til den prisen burde den hatt kamera. 6610 er en telefon jeg personlig hadde veldig sansen for! Den har alt (bortsett fra kamera, noe jeg strengt tatt syns er bortkastet i en mobil, men det er min mening). 6100 mangler radio, og er ellers stort sett veldig lik 6610. 5100 er den kuleste, men den er en anelse større enn 6610 også. Ting som er kult med 5100 er at den blant annet har lommelykt, og så har den radio som er must. I tillegg er den støtsikker og sprutsikker. Men dessverre en anelse dyrere enn 6610. Så om jeg skulle valgt, så ville jeg valgt en 6610.

 

Og til alle dere andre som skryter av de andre mobilene på markedet, så vil jeg bare si at jeg har hatt Sony Ericsson i lengre tid. I tillegg har jeg lånt og prøvd diverse Siemens og Motorola-telefoner. Og om alle disse telefonene kan jeg bare si følgende: Ingen av dem klarer å måle seg med Nokia. Det største tabbekjøpet jeg har gjort i hele mitt liv var en Ericsson t39. Jeg kjenner 5 personer som har den telefonen, og av disse så er det kun 1 som ikke har vært nødt til å levere den inn eller bytte den pga problemer. I tillegg så er jo Ericsson-telefoner notoriskt trege. Bare å åpne en tekst-melding tar mange sekunder. Og om du skriver tekst-meldingene litt fort, så henger plutselig telefonen flere ord etter deg! :( Dette gjelder også alle nyere Ericsson-modeller jeg har prøvd!

 

Siemens og Motorola har elendig brukergrensesnitt, og er generelt håpløse å bruke. F.eks. nytter det ikke å bestille automatisk oppsett av WAP-innstillinger. Nedlasting og installasjon av java-applikasjoner er et he|vete. Meny-systemet er håpløst sammenlignet med Nokia. ++

 

Så med mindre ting ikke endrer seg drastiskt, så har jeg hatt min siste ikke-Nokia telefon nå.

Lenke til kommentar

Har en Motorola t720, og dine erfaringes stemmer ikke så godt overends med mine. WAP-oppsettet var så enkelt som: meny, ned, ned, høyre, velg, ned, ned, ned, velg. Og da var det bare å laste ned spill og ringetoner i haugevis. Eneste problemet jeg har opplevd med den er at den en skjelden gang ikke vil slutte å spille hvis jeg hører på ringelydene mine.

Lenke til kommentar
Det største tabbekjøpet jeg har gjort i hele mitt liv var en Ericsson t39. Jeg kjenner 5 personer som har den telefonen, og av disse så er det kun 1 som ikke har vært nødt til å levere den inn eller bytte den pga problemer. I tillegg så er jo Ericsson-telefoner notoriskt trege. Bare å åpne en tekst-melding tar mange sekunder. Og om du skriver tekst-meldingene litt fort, så henger plutselig telefonen flere ord etter deg! :( Dette gjelder også alle nyere Ericsson-modeller jeg har prøvd!

 

Høres ut som du har hatt maks uflaks :(

 

Jeg har hatt kun andre merker enn Nokia i hendene de to siste årene og det angrer ikke jeg på. Telefonene jeg har hatt har vært raske og greie for mitt bruk, men så er jeg ikke en racer på sms heller. Syns nå at t39 er et litt tynt vurderingsgrunnlag for SE siden den er skikkelig gammel nå.

 

Ville anbefalt t610 eller t310. de skal visst være bedre (har jeg hørt) på sms og fart enn de andre telefonene fra selskapet. Ingen skal heller fortelle meg at det er vanskelig å lase ned Mophun-spill. :wink:

Lenke til kommentar

Jeg ville valgt en 6100. For det første syntes jeg det er den fineste telefonen nokia har laget siden "ubruklig i fylla telefonen" 8210, selvom det var mange feil med den så var den fin. Men helt forferdelig å taste med... :)

 

Det kom aldri no "for det andre". Men dropp nokia og kjøpt en SE T610 =) bedre og billigere ;)

Lenke til kommentar
Jeg ville valgt en 6100. For det første syntes jeg det er den fineste telefonen nokia har laget siden "ubruklig i fylla telefonen" 8210, selvom det var mange feil med den så var den fin. Men helt forferdelig å taste med...  :)  

 

Det kom aldri no "for det andre". Men dropp nokia og kjøpt en SE T610 =) bedre og billigere ;)

 

Det er bare synd at det ikke er radio på den, men ellers er den vel ganske liten, antar jeg?

Lenke til kommentar

espeneppi: Synes du skulle ta en titt på T610 også: http://www.esato.com/phones/index.php?phone=74

Det som er greit med den og ikke er på de andre er: 65536 fargers display (istedenfor 4096), wap 2,0 (istedenfor 1.2.1), Bluetooth, Email (kanskje ikke så viktig?), 2 Mb (istedenfor 725 kb), 4 spill (istedenfor 2 , kjekt å ha :smile: ), Voicememo, Synchronization, SyncML. T610 har faktisk den samme høyden og bredden som 6100 (som er veldig liten), men den er 0,5 cm dypere enn 6100. Jeg synes egentlig at 6100 er litt for tynn, da er T610 et bedre valg. T610 er jo en Sony Ericsson, og de lager gode telefoner. Go for T610 :woot:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...