Gå til innhold

Dustinhome.no Slutt på gratis frakt for studenter!


Anbefalte innlegg

Dakar studenter ;) Dere får handle hos noe andre da som er billigere og har like god service. Kan da ikke være så vanskelig? Hvis dere mener Dustin har brutt noen lover/kontrakter går dere videre med saken og vinner den lett. Hvis ikke er det bare å fortsette skrikinga her. Det er god underholdning. Utenom det venter jeg på en til (skriker)tråd hvor man tar for seg at elkjop.no har sluttet med gratis frakt på DVD/CD.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er selv student og har nytt godt av Dustins fri frakt. Synes det er helt latterlig å angripe Dustin for dette her.

 

Man kan kritisere Dustin for å ikke ha planlagt godt nok, men jeg ser for meg at dette har blitt misbrukt i stor grad. Jeg visste på forhånd at Dustin sender varer som pakker, og ikke har avtaler og rutiner for brevpost på små forsendelser, og forsikret meg derfor alltid at jeg bestilte nok varer til å rettferdiggjøre bestillingen.

 

Men ser for meg at mange har misbrukt dette til å kjøpe kabler og plugger fra feks deltaco, hvor prisene starter på rundt 3 kroner!!! og deretter få varer sendt i en pakke hvor den reelle kostnaden for Dustin langt langt overstiger både varenes verdi og om man ser på hva Dustin faktisk tjener så taper de enormt.

 

Før man kaster seg ut i et tantrum så kan det være verdt å ha et par ting i bakhodet.

Som student får du framdeles langt bedre priser på en stor del varer, og i mange tilfeller beste pris som er å oppdrive i Norge.

Du får gratis frakt på varer over 2000 kroner, som er unikt i Norge. Ingen andre så vidt meg bekjent tilbyr dette.

Du får noe jeg vil påstå er noe av det beste innenfor kundestøtte fra noen nettbutikk.

 

Og alt dette i et marked som er sterkt presset og preget av lave marginer i utgangspunktet.

 

Kanskje på tide at man slutter å syte for alt mulig...

 

Kjenner jeg ærlig talt blir litt flau over måten enkelte oppfører seg.

Lenke til kommentar

Trodde de fleste bare ventet på at denne dagen skulle komme. Gratis frakt er ekstra lukrativt på små ordre der fraktkostnaden utgjør en stor del av totalprisen. Ser for meg at Dustinhome har fått inn en stor del slike ordre og taper penger som det griner. Ved å legge inn ordrer som dette har vi studenter ødelagt for oss selv (dog hører ikke jeg til i denne småordregruppen).

 

Det var moro så lenge det varte, og ikke overraskende at tilbudet "forsvant".

Lenke til kommentar

Dette har jeg forståelse for. Hvis de skulle opprettholde et slikt tilbud måtte de nesten ordnet en spesialavtale med transportøren slik at alle ledd ga rabatt mot studentene.

 

Jeg vil bare kommendere Dustin for den beste kundeservicen av alle butikkene. Aldri vært borti bedre service!

Lenke til kommentar

Ingen ønsker å kjøre ordninger som gir tap. Over kort tid kan det være lønnsomt for å bygge en større kundemasse - men ingen holder slikt gående over lang tid. Typisk med denne typen sutring når man ikke lenger får et tilbud som er helt unikt for denne typen butikk. Kan man ikke heller prise Dustin for å ha tilbudt gratis frakt en periode i det hele tatt - heller enn å syte som en bortskjemt liten jente over at Dustin prøver å holde seg i live i et presset marked.

 

Skal man ta Dustin for dette, må man ta alle andre også.

Lenke til kommentar

Jeg tror frustrasjonen kommer av at det i utgangspunktet hørtes ut som en permanent tilbud og ikke som et spesialtilbud som varte i noen måneder. Også var det heller ikke noen "forvarsel", slik som "tilbudet gjelder ut februar" osv ...

 

Men som jeg har nevnt før, er jo ikke rart de gikk i tap når de sendte minnekort og andre småting som pakke og ikke som brevpost.

Lenke til kommentar

Synes det er flott at Dustin fortsatt har et studenttilbud, og setter svært pris på at de svarer såpass mye og bra her på forumet.

 

Har ikke vært student på en stund, men har handlet flere ganger hos Dustin - og kommer til å fortsette med det. :)

Lenke til kommentar

Nå må det nevnes at dette også har med postordningen i Norge, og at Dustin sender alle leveranser som pakker. Dersom de feks hadde sendt minnekort o.l. som brevpost hadde fraktkostnadene blitt betydelig mindre, og en kunne kanskje opprettholdt et slikt tilbud.

I Sverige får studenter gratis frakt på alle ordre, og de ønsket å videreføre samme tilbudet i Norge. Men fraktordningene i Norge og Sverige er tydeligvis forskjellige, og det er derfor ikke forsvarlig å fortsette med tilbudet i Norge uten en prisgrense.

 

Likevel må en ikke glemme at 99kr er prisen du betaler om du kjøper en komponent, eller hundre, så lenge du ikke bestiller TV'er eller lignende. Det er fremdeles et godt tilbud!

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Det virker som at folk tror at nettbutikkene har store avanser på varene de selger, dette er jo helt feil. De fleste varer ligger mellom 3-10%, og dette er ikke mye! Om du da kjøper bare småtteri, sier det seg selv at det ikke er god butikk å gi gratis frakt.

 

EDIT: Gammel tråd ja.. Men innlegget gjelder fortsatt :)

Endret av Alekz88
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...