Gå til innhold

Det siste du drakk/spiste?


Gjest Slettet+9871234

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hakke løk, 2 skjéer tomatpuré, stekt i rapsolje. Gordon Ramsay sier i en video på youtube at det er viktig å steke tomatpuréen for å fjerne den "taint, tart taste that tomato puree has"... hva "taint, tart" betyr aner jeg ikke, han sier mye rart, men jeg er enig i at det fjerner litt av den harde, syrlige smaken. Stekte deretter hakkede biter av kyllingfilét sammen med dét. Salt, pepper, paprikapulver. Har begynt å bruke de ferdig hakkede tomatboksene med oregáno og hvitløk, å rense og kutte hvitløk begynner å bli forferdelig kjedelig! Men det er ikke en vane jeg skal fortsette med. Liker ikke uvaner. Røre godt, steike i panne på styrke 4-6 i 20-30 min for å redusére vann. Koke pasta og erter. Bland pasta og erter med tomatsaus. 2 porsjoner, én for 7 timer sida, én i dag til frokost/lunsj. That's what i call a win-win situation.

 

Lemmy sier "good music save your soul", noe jeg er 100% enig i, men jeg tillegger "good food save your soul".

Endret av Taurean
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...