Jump to content
Sign in to follow this  
runela

Alienware m11x eller ekstra stasjonær?

Recommended Posts

Jeg og min samboer spiller utrolig mye Lord of the rings Online til tider og nå sitter den ene og spiller på en bærbar pc som lager mye til tider med medium grafikk og dx9 i LOTRO. Begynner og bli lei av dette siden det er som regel jeg som ender opp på den. Men hun sitter på min stasjonære pc som driver spillet i dx10 med alt på fullt med 8x AA i over 200FPS.

 

Jeg har hatt lyst lenge på en mindre ultraportabel pc for og ha med meg på reisejobb, reiser osv. I stede for og dra på min store bærebare pc idag som veier et tonn:P

 

Har sett en god del på Alienware m11x som virker som et utrolig spennende valg. Hvis denne pcen greier og drive Lord of the rins Online på omen trent full grafikk i dc10 ville jo dette være perfekt for meg. Men er litt usikker hvordan den vil greie og drive spillet.

 

Men blir og kjøpe en skjerm i tillegg for og ha stående når jeg er hjemme og spiller for 11,6 tommer blir litt lite og spille på i lengden.

 

Støtter foresten gt335m dx11?

Edited by Zx45

Share this post


Link to post

oki. Men lurer på om jeg greier og drive Lord of the Rings Online tilfredsstillende på en m11x på i hvertfall over middels grafikk. Helst med dx10.

Share this post


Link to post

Jeg stemmer for ekstra stasjonær, bærbar er crap for gaming uansett hvordan du vrir å vender det (lavere ytelse, varmeproblemer osv).

 

Så kjøper du en mini pc ala Asus EEE til og drasse med på jobb osv.

Så kan du også nyte 200fps+ ingame :)

Share this post


Link to post

hmmm ja. Men en stasjonær pc til tar jo mye plass i vår lille leilighet. Hmm må tenke på dette. For en god stasjonær pc ender jeg jo opp omentrent på samme summen. Men så får jeg jo en 4 tusen i tillegg for en liten bærebar pc. Siden de billigste asus eee er ikke noe serlig :hmm:

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...