Gå til innhold

Biff i kjøleskapet over natta


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

går helt fint å ha biff liggende 3-4 dager, hvis den ikke allerede er på vei til å bli dårlig da..,

jeg skjærer 80kg indrefilet hver mandag og fredag, og det går helt fint,

begynner å lukte, missfarget og slimete hvis det blir dårlig.

men du lukte med en gang kjøtt er dårlig. men uansett, skamsteker du kjøttet så kan du bruke 10 dager gammel biff også.. selv om det har begynt å lukte :D ,

Lenke til kommentar

Biff SKAL ligge en stund, og skal ikke spises helt fersk. Det er det som kalles "mørning".

derfor alt mitt kjøtt ligger til dagen før det går ut på dato, for etter det har jeg egentlig ikke lov å bruke det ifl mattilsynet :p

men det er forskjell på å la den ligge å bli mør ,og la den ligge til den går ut kjøleskapet av seg selv :p

 

pakke det inn i alufolie? da kan jeg garantere deg at biffen blir missfarget, alufolien og kjøttet reagerer på hverandre og lager skikkelig missfarge på kjøttet , grønne,blå,svarte klatter på biffen. plastikk som gjelder, kan gå over til litt grå farge men det er ingenting å bry seg med..

Endret av toazty
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...