Gå til innhold

P4 er IKKE coca-cola!!!


avtrekkeren

Anbefalte innlegg

Er bare NØDT til å replye på denna (har ikke nå med CPU å gjøre egentli, men fy farsken i plassen i motsatt retning av himmelen, du kan ikke DISSE COCA-COLA på den måten!!!

 

Quote:


On 2002-01-26 17:08, Dollar skrev:

Coca Cola koster 3kr mer en Classic Cola, er det verd det?


P4 ... er det verd det?



 

 

Coca-Cola (bindestrek der ja) bør sammenlignes med AMD, da Coca-Cola helt klart er det beste - uten sammenligning for øvrig.

 

Jeg vil ikke sammenligne P4 med Classic - den stinker jo fælt - og P4 stinker jo ikke... Muligens lukter den litt, men sikkert ikke så mye at noen bryr seg, bortsett fra illeluktende fotballspillere som ikke drikker annet en isostar X4 med pro-vitamin B5 og anti-flass effekt, og hvem bryr seg vel om disse illeluktende fotbalspillerne (som ikke drikker annet en isostar X4 med pro-vitamin B5 og anti-flass effekt)?? Muligens noen neandertaler-lignende bigfoot-mutanter (de med små føtter) som ikke følte seg helt vel, da de av en eller annen grunn spiste for mye pizza av typen Mild Taco. Noen vil vel kanskje si at Mild Taco egentlig burde hete Extremely-mild Taco, men dette vil bare være diskusjonstema i barnehager, der alle leker med playmobil. Det er forresten en stund siden jeg lekte med playmobil sist... Sist var egentlig mange år siden, og år er jo som kjent 365.25 dager (avrundet til nærmeste hele hundredel). En hundredel er vanligvis i de fleste tilfellene halvparten av en femtidel, som igjen er det dobbelte av en hundredel. Det vi vet med sikkerhet er at 1+1=2 - i hvertfall hos de aller fleste. Jeg husker en gang jeg trodde at 1+1 var noe helt annet... Ha ha ha... DET var morsomt dere... Jeg er ikke sikker på hvor gammel jeg var, men nå begynner denne tingen å bli litt usaklig, så jeg tror jeg stopper her...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...