Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Jeg klarte faktisk å vinne en runde SQDM public i går. Skulle quickjoine et game før jeg la meg, og glemte å hake av for conquest, og da havner man jo i alt mulig piss. Men havna faktisk i en bra squad (hjalp litt at vi huka tak i BMP-en først og dermed hadde 20 kills forsprang før de andre reagerte) og vi tok hjem seieren. Team Deathmatch på Kharg etterpå var helt umulig. Hadde 0-15 etter 4 minutter :(

 

Nei, jeg holder meg til at Rush og SQDM må spilles med 3 kompiser og VoIP, slik at man har litt kontroll.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Morro å se på folk som bruker F-35 til kampfly mot SU'en i spillet. Tingen med F35 er att du MÅ være i hover-mode 90% av tiden, bortsett fra da du blir locket på og da du flyr mellom steder du skal hovre. MG'en på flyet mot infanteri og helier, raketter mot tankser. Fly _kan_ angripes,

Endret av Karmany.
Lenke til kommentar

mk3a1 har tønne, så det er vel ca det samme. har ikke orket å spille mer b2k, så den driter jeg i...

 

når det gjelder squad dm, fin servere med 5 kill wins om du ikke er intressert i å spille den game moden. Strike at Kark virker som en enkel level å spille SDM på i det øyemål. Gudene vet jeg bare startet SDM for å få unlocket den.

 

Like L85 veldig godt jeg. men smak og behag. En jeg snakka med var veldig bestemt på at den SUGER fordi han hadde sett infoen om spread og sånn på den. Jeg har ikke sett på den infoen, jeg bare får den til å funke jeg :) Meget grei i single shot på avstand med acog og HB.

Endret av MrLee
Lenke til kommentar

Hehe, de fleste assaultriflene er deilige på avstand med single shot, ACOG og HB. Spilte gjennom campaignen med en kompis, og i det brettet hvor man har M416 med ACOG, dro han gjennom først, spraya tomt alle ti magasinene på 5 minutter og var generelt sjanseløs, mens jeg switcha til singleshot og brukte ca 2 magasiner og gjennom på rekordtid.

Lenke til kommentar

Hah, en AMTRAC på Wake Island fikk føle min repair torch sin vrede. Boom, den assignmenten i boks.

Står vel en tom AMTRAC på den lille øya som regnes som fiendtlig kjøretøy. Dersom man spiller Wake med svært få folk er det en enkel sak å dra ut på øya og sveise istykker denne .

Lenke til kommentar
Hehe, de fleste assaultriflene er deilige på avstand med single shot, ACOG og HB. Spilte gjennom campaignen med en kompis, og i det brettet hvor man har M416 med ACOG, dro han gjennom først, spraya tomt alle ti magasinene på 5 minutter og var generelt sjanseløs, mens jeg switcha til singleshot og brukte ca 2 magasiner og gjennom på rekordtid.

 

mnja, Famas f.eks. virker som den er mer ubrukelig enn andre på avstand. Men igjen, fullt mulig at den bare sitter litt bedre hos meg p.g.a. personlig preferanse.

Lenke til kommentar

Den funka greit på f.eks. grand bazaar, selv med acog (men deilig å få reflex eller Holo selvfølgelig). Har hatt noen rape sessions på CQB mappene som Bazaar med Famas...ellers så kan det være fordi jeg er douchebag og bruker flashlight sammen med den. :tease:

 

Akkurat nå jobber jeg meg opp til 350 kills med begge, veklser mellom L85'ern og Famas alt etter map layout i rotasjonen. lang avstand = L85, kort = famas.

 

når de er ferdige skal jeg gjøre det samme med F2000 og KH2002 eller hva den heter .

Lenke til kommentar

Jeg har akk fått inn alle unlocks på alle hovedvåpena til alle klassene, bortsett fra famas og den ene semi auto rifla til recon man får i b2k achivementen, og må si at KH2002 er et våpen jeg hadde undervurdert! Så det bør du glede deg til å teste ut MrLee. Og famas skjønner jeg ikke at dere klarer å bruke, fungerer fjell på close range, men trenger en real dose konsentrasjon på mid-long range, noe store deler av mapsa jeg spiller på krever.

Lenke til kommentar

Yey, har faktisk fått prøve Battlefield 3 på mange morsomme måter de siste ukene. I forrige uke fikk jeg fem-seks timer spillsession på BF3 på HW.no sine high-end PC-er. Det er en slags selvsikkerhet som brer seg over det å sitte på en maskin verdi 20.000 kroner. Anledningen var testen av Qpad MK-85 og MK-50.

Deretter fikk jeg prøve ut når Niklas skulle prøve ut Battlefield 3 i Nvidia 3D. Som han skriver i artikkelen sin så må jeg si meg enig. Det var drit kult! Skitt, blod og svette er som et eget lag, mens maskingeværet har tydelig dybde fra kikkerhullet ved kolben og den på enden av røret.

Til slutt fikk jeg flere timer med intens krigføring med Creative sitt nyeste lydkort som fikk meg til å kjenne hårene reise hvor jeg aldri visste jeg hadde hår. Den testen får dere i løpet av helgen.

Håper selvsagt på mer sessions i Battlefield 3 ettersom jeg har blitt nokså flink til å fly helikopter.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

minimaps1.jpg

 

There you go

 

 

commorose1-640x164.jpg

IMPROVED COMMO-ROSE FOR PC

 

As has been rumored for some time, we are making some improvements to the commo-rose on PC. This is partially based on feedback from the community.

Please be aware that the commo-rose will change depending on your current position – vehicles and infantry each have separate call outs. Each function should trigger appropriate voice messages as well as icons on the mini map.

 

callout.jpg

 

Each button should trigger appropriate voice messages as well as icons on the mini map. Players should keep an eye on the mini map for these icons that will flash when a team mate is requesting aid via the commo-rose.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...