Gå til innhold

2 spm: Er nye Metallica råbra + The Smiths rocker!


Anbefalte innlegg

Leste artikkelen om Metallica i VG i dag, virker jo ganske lovende, men jeg hadde tenkt å kjøpe den uansett. Hva synes de av dere som har den?

 

Noen som ser på TV serien "Charmed"? IMHO knallbra serie med en god dose humor, litt hjertesorg (spes. med hva som har skjedd i de siste episodene) og mye action. Vel, jeg har alltid elsket åpningslåten, "How soon is now". Visste ikke hvem det var som sang før The Smiths poppet opp på MTV da jeg helt tilfeldig zappet forbi (tenk).

 

Det er en vanvittig stemningsfull låt de har der, utgaven jeg fetchet er roligere enn den i TV serien, men hvordan er CD - versjonen, er den like rolig (har ikke noe i mot det, litt Chris Isaak laid back opplegg), eller er det den som blir brukt i serien? Jeg vil gjerne ha begge versjonene på CD, og hvordan er andre låter de har laget? Jeg digger stemningen i den låten, helt herlig.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

VG gir plata 5'er. De har også anmeldt alle de andre platene.

 

Må si jeg gleder meg helt sinnsykt til plata kommer i posten nå, selv om jeg liker dårlig dette med mangelen på soloer. Så at den korteste sangen var 5:13 - det er genialt spør du meg :) Håper jeg har den i morra. Begynner å slite på den mentale helsa nå og tenke på at jeg kan få den på noen minutt om jeg vil :

 

Fjodorgrim, hva mener du med at de ikke har noe mer å si? Hetfield har vel mer på hjertet nå enn noengang før.

 

 

btw Charmed er en tragisk tv-serie hvor alt fra spenning, humor, skuespillere og story er grusom

Lenke til kommentar
Metallica er sellouts som likegodt kan legge opp... De er glimrende musikere men de har ikke noe mer å si, totalt tomme for originale ideer..

my 2 cents :-D :shrug:

 

Det der er jeg helt uenig i, og jeg skjønner ikke helt hva som får deg til å skrive det.. Lyttet mye på St.Anger enda?

 

Forresten, i butikken min hadde vi solgt 101 eks. av St.Anger i løpet av de første 6 timene i dag, det er helt vanvittige tall! Tydelig at den harde kjernen er tidlig ute.

Tenker tallet er en del høyere når kveldshandelen er unnagjort.

Lenke til kommentar

kva hadde dykk forventa dykk?

 

gitarsoloer er ut! det er berre å innsjå, kirk har ikkje noko behov for å vise fram venstrehandsonanien sin, den har dere høyrt før! Eg tykkjer cd`en er genial!

 

At folk samanlikna den med nu-metal er ikkje rart, for det er jo den siste metalsjangeren som kom, og viss metallica ikkje hadde "oppgradert" seg til eit moderne lydbilde hadde det vore teit! Og dette er LANGT frå fred durst, nærmare queens of the stoneage.

 

St. Anger er rå og ærlig og den tar tid å ta å ta innover seg. Men GUD kor bra den er!

 

edit] Trujillo spelar ikkje bass på cd`en.

Lenke til kommentar
mye bra, men litt nu-metal preget ja...

skuffende at det ikke er en eneste solo, men Trujillo er god 8)

Frantic, St. Anger, Dirty Window, Shoot me Again, sweet amber og purify er jo bra. invisible kid begynte bra...

 

 

 

er bob rock som spiller bass på cd'en

Lenke til kommentar
fysj, jeg likte absolutt ikke st. anger. likte definitivt ikke syngingen til Hetfield..

 

gi meg "ride the lightening" eller en bedre produsert "...and justice for all" any day.

 

 

Gi den tid...! Hører klart potensialet i skiva. Hører dessuten klare referanser til det glade 80-tall og all den herlige speed/thrashmetalen som virkelig rula.

 

Men jeg må innrømme at det ble litt mye inspirasjon fra nu-metal og andre moderne greier i et par av låtene. Til slutt er jeg sikker på at den vokser skikkelig under huden. Den er iallefall et friskt pust mot load/reload som i bunn og grunn stort sett bare var kjedelige og aldri fikk taket i meg.

Lenke til kommentar

Som påpekt: Produsent Bob Rock spiller på skiva. Men jeg tror at Trujillo kommer til å tilføre mye bra til Metallica. Innsatsen hans i Suicidal Tendencies er jo mildt sagt veldig bra!

 

At Metallica anno 2003 ligner på Queens of the Stone Age er jeg forøvrig helt uenig i (queens er bedre enn Metallica er nå).

Personlig synes jeg det er fett at de frir til gamlefansen med thrashen. Selv om det selvfølgelig ikke er like rått som det var på åttitallet..

 

 

 

Edit: typo

Lenke til kommentar
Leste artikkelen om Metallica i VG i dag, virker jo ganske lovende, men jeg hadde tenkt å kjøpe den uansett. Hva synes de av dere som har den?

 

Noen som ser på TV serien "Charmed"? IMHO knallbra serie med en god dose humor, litt hjertesorg (spes. med hva som har skjedd i de siste episodene) og mye action. Vel, jeg har alltid elsket åpningslåten, "How soon is now". Visste ikke hvem det var som sang før The Smiths poppet opp på MTV da jeg helt tilfeldig zappet forbi (tenk). [...]

 

 

Men den Charmed intro-låta, er ikke det egentlig en Psychedelic Furs låt? Du er sikker på at det er The Smiths?

Lenke til kommentar

Synes Bob Rock var litt vel beskjeden med bassen sin. Kan aldri tenke meg at Trujillo kommer til å spille slik.

Men jeg sier:

 

Ja til Metallica. Har ikke vært noen stor fan, det første var bra. Etter Black Album blei det bare noe kommersielt vrak. Bedre nå synes jeg. Sammenligningen med Nu-metal er jo håpløs. For å skille det fra Nu-metall:

Hører dere noe sliten hvitmanns rap? Noen tekster som skal få jenter til å kjøpe plata? Har de blitt en hel bande med nisser som konkurerer om hvem som har blitt misbrukt mest? Har de konkuranse om hvem som kan vri seg mest mulig likt Jonathan Davis? Trukke det nei.

 

Fram med trashtrommene-->BRA! Fritt for soloer--> JA ENDELIG! HALLELUJA!! Endelig noen som har skjønt at å prøve og vrenge gitaren på en ny å spennende måte ikke lar seg gjøre. Det ender opp med noe du har hørt det før, mange ganger, det er absolutt ikke kult.

 

Dere som digger soloer får sende fanbrev til den ultra kule gitaristen i Nightwish. Han har garantert spilt inn xxxxx antall timer med slitene soloer som han sitter og digger, han er sikkert glad for dele dem med noen.

 

Siden vi slipper soloer denne gangen så kanskje jeg skal kjøpe plata også...

Lenke til kommentar
NiTro"]Quote fra www.gibson.com:

Lyrics. Wasted time between solos.

 

:p

Pøh. Soloer er bare et desperat behov for oppmerksomhet, laget av folk som ikke kan synge eller skrive tekster.

 

Okay da så finnes det noen bra soloer og. Men jeg foretrekker noen bra tekster da det er lettere å variere dette. Noen band lider dessverre av et litt fattig ordforåd, det virker som om de bare kan 100 ord, som de prøver å sette sammen på forskjellige måter. Da skjønner jeg godt at de heller tar en solo.

Lenke til kommentar

Jeg har aldri vært noen stor metallica fan, men jeg synstes platene før Black Album har mye bra i seg.

Den nye plata begynner kjempebra; den første sangen er konge kul. Men så kommer St.Anger og jeg må innrømme at jeg så for meg Limp Bizkit som sto å vrikka seg rundt på scenen med heftige Nu-metal armbevegelser!

Plata ligner på Load/Reload som faktisk er seriøst elendige. Den nye er litt bedre, men de trash-metal tendensene er små og ytterst sjeldne.

 

Ang den nye bassisten: Hadde han åpna smekken sin kunne han ha spilt med Mr. Weenie :lol:

 

Og Kowalski: Du har solgt mange St. Anger. Det har jeg også. Men hvem selger du til? Er ikke mange av de som har kjøpt den nye cd'n som var gammel nok til å høre på musikk engang da f.eks...And justice for all kom ut !

Det er fordi Metallica blir mer og mer Nu-metal og derfor har har fått en ny fanbase: fjortisser og russ 03...

 

Mannen kan ikke synge lengre heller :(

 

Metllica skuffer for 5 gang på rad. Håper de gir seg nå. Orker ikke mere dritt fra den kanten. :cry:

Lenke til kommentar
kva hadde dykk forventa dykk?

gitarsoloer er ut!

 

Nei. Gitarsoloer er alltid like tøft å høre på.

 

Angående St. Anger så har jeg ikke hørt den ennå, men har planer om å anskaffe denne i løpe av uken.

Personlig synes jeg at Metallica's gamle album "Ride the Lightning", "Master of Puppets", "...And Justice For All" og "Black Album" er mye bedre enn de nye.

Lenke til kommentar

I sjappa jeg var på, var gjennomsnittsaldern på de som kjøpte st.anger så høy at jeg seriøst trodde noen av dem ville dø før de kom til kassa. De fjortissene jeg så, kjøpte "trance master 2004 gold editon live from siberia" (eller noe i den duren)

Angående tittelsporet, så må dere jo ikke høre på den. Det er jo singelen som skal sørge for at de tjener (enda mer) penger. Anse det som reklame og vær glad over at det er en reklame du kan hoppe over ved å trykke på next track.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...