Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Kommer ikke bilde på skjermen uansett hva man prøver


Anbefalte innlegg

Hei

 

En kamerat av meg har plagdes med pcen helt siden han drakk seg dritings en kveld å snublet i en kabel å falt på pcen. Hele kabinette ble totalvraket. Var noen pins på hovedkorte som ble bøyd å litt i utgangen av grafikkorte.

 

Han har byttet kabinett, kjøpt ny hovedkort, testet grafikkortet på en annen pc'e (og det funket fint), prøvd forskjellige strømforsyninger, prøvd flere skjermer med forskjellige kabler(den ene kablen virket litt bøyd i tuppen så derfor prøvde vi flere).

 

Vi vet at graikkorte fungerer fint. Samme med Hovedkortet. Også skjermen som brukes nå fungerer. Også bruker vi en bedre PSU nå enn før. harddisk og cdrom osv gidder jeg ikke å skrive noe om for hele målet med denne tråden er å få et svar på hvorfor det ikke kommer bilde på skjermen. Skjermen reagerer ikke på maskinen i det hele tatt. Det blåe på/av lyset bare blinker som om det ikke er noe koblet til annet en strøm.

 

Eneste som ikke er testet er CPU som ikke skal ha noe å si? det skal vel komme bilde på skjermen fordi om CPU'en er defekt?

 

takk for alle som tar seg tiden til å hjelpe :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan egentlig ikke si med 100% sikkerhet at hovedkortet fungerer men det er helt nytt og maskinen oppfører seg på akkuratt samme måte som med den gamle.

 

Jeg tok ut ram brikkene nå å startet den. Ikke noe pipelyd men sikker for at jeg ikke ha plugget til den lille høytaleren i kabinette:P . MEN maskinen slo seg av my raskere. Før når jeg startet den så starter den som normalt også etter 30-50 secunder så slår den seg av igjen. Men nå når jeg tok ut ram brikkene slo den seg av før det er gått 10sec.

 

Er du HELT sikker på at det ikke skal komme noe bilde på skjermen eller noe helst signal om CPU ikke fungerer? det hørtes fryktelig rart ut spør du meg. Måtte bare spøre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...