Gå til innhold

HTC Desire Bravo (2010) - Hva mer kan vi ønske oss?


Evju

Anbefalte innlegg

Takk for god tilbakemelding! :)

 

Ja, jeg har sett litt på HTC Desire S og var ikke så langt unna i pris egentlig. Sikkert et dumt spørsmål: er HTC Desire S en bedre telefon enn HTC Desire? Er det verdt å bruke noen hundre kroner ekstra, er det stor forskjell på dem? For meg er det ikke viktig at det er den aller nyeste på markedet. ;)

 

Spurte noen på ansiktsboka og fikk følgende svar:

Ræva batteri, dårlig tastatur (sammenlignet med iphone da), dårlig utvalg av apps (generelt for Android) og alt for lite internminne (kan utvide med minnekort, men 70% av apps må lagres på må lagres på 128 mb internminne!)

Kommentarer?

 

Hahaha, Apple fanboys.

Ræva batteri: Batteriet varer ett døgn med normaltPLUSS bruk, jeg lader min hver kveld, men ved normalt bruk holder den fint 2 dager (normalt bruk = mobiltnett hvert 15minutt, 20sms, 30-50min tale...

Dårlig tastatur: Smak å behag, en som aldri har brukt det før og kun apple sitt hater det nok ;) MEN, med android kan du laste ned andre tastatur, du kan laste ned swype eks(drar fingeren mellom tastene osv.) Det kan du ikke med apple.

Apps: Herreguuuud så teit. Finner så og si en app til ALT! http://www.amobil.no/artikler/haugevis_av_apps_i_android_market/79089 artikkel fra 2010.. android marked vokser kolosalt. Men seriøst, aldri slitt med å finne en app til det jeg trenger...

Internminne: Ja, det er litt lite. Flere og flere apps kan du lagre på eksternminnet, og du kan roote telefonen og endre litt på partisjonene, da får du eksternminne til å virke som intern ;)

 

Personlig ville jeg gått for Desire S, men jeg liker nye ting :) Desire S har mer internminne, litt raskere cpu og nyeste android (desire skal visst oppdaters ila. juni). Kjøpte desire ved release i fjor, beste mobilen jeg har hatt noen gang....

 

Edit: ang apps: http://www.droidnytt.no/2011/04/android-knuser-iphone-pa-gratis-apps/

Endret av Skjo
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Slå av Wifi, 3G, Blåtann, GPS osv. når du ikke bruker det, slå av syncing på alt av programmer som ikke brukes (vær, aksjer, nyheter, twitter eller liknende), og installer en Task Manager som dreper alt av program som kjører.

 

Mitt batteri varer i ca 2 dager, selv med wifi på. :)

Endret av Xecuter
Lenke til kommentar

Hei. Har hatt min Desire i et år nå, og irriterer meg bare mer og mer over batteriet. Nå varer det noen ganger bare en halv dag. Selv om jeg bruker mobilen en del burde det da vare lenger enn det!? noe jeg kan gjøre for at det skal vare lenger? :dontgetit:

Merker det samme. I tillegg har jeg flere ganger opplevd at den går rett i shutdown når første varsel om lavt batterinivå kommer. Har begynt å ha den en del på lading i løpet av dagen, men likevel er den ofte tom igjen før leggetid.

 

Kjører forøvrig med skjerm på 12% innendørs og synking satt ned til ca hver sjette time.

Endret av teitur
Lenke til kommentar

Slå av Wifi, 3G, Blåtann, GPS osv. når du ikke bruker det, slå av syncing på alt av programmer som ikke brukes (vær, aksjer, nyheter, twitter eller liknende), og installer en Task Manager som dreper alt av program som kjører.

 

Mitt batteri varer i ca 2 dager, selv med wifi på. :)

 

Med android skal du IKKE bruke task manager/killer.... Det kan faktisk gjøre at batteriet holder mindre^^

sliter du med batteri, er dette en super app: http://www.dinside.no/870085/spar-batteriet-med-juicedefender

Lenke til kommentar

Jeg vet at dette har blitt spurt om tusen ganger før i denne tråden, men jeg gir det et forsøk, og håper at ingen river hodet av meg;

 

Hvor enkelt er det å roote telefonen min? Er det noe jeg kan få til selv på en halvtime, eller tar det hele dagen? Kan jeg gjøre det fra Windows, eller trenger jeg livecd med Linux? (Leste et sted at jeg trengte det)

 

På forhånd takk :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...