Gå til innhold

Gamer.no-anmelder søker PlanetSide-outfit


Anbefalte innlegg

Heisann,

 

I disse varme dager driver jeg og tester PlanetSide for Gamer.no. Og i den anledning ønsker å jeg å verve meg til et såkalt "outfit", for å kunne omtale spillet mer effektivt - og naturligvis for å ha det morsommere. Jeg er selv en tilhenger av å spille i "squads" med sterke ledere, hvor vedkommende tar kontroll og gir ordre til alle de andre. Derfor ser jeg etter et seriøst "outfit", hvor jeg lettere kan komme inn i slike "squads".

 

Definer seriøs, sier du. Da svarer jeg "outfits" hvor folk er modne, har i det minste litt erfaring, og kan danne "squads" som jeg nevnte ovenfor. Folk som tar kontroll, gir ordrer og ikke sitter og diskuterer i tre timer om hvor de skal gå. Folk som vinner action raskt, og lar alle få en sjanse til å gjøre sitt beste. Med mindre jeg har skremt vannet av deg nå, er det bare å invitere meg.

 

Det er et pluss hvis "outfit"-en er primært norsk eller skandinavisk, men det er absolutt ikke nødvendig. Så lenge den er relativt stor og er dedikert, er det helt greit for meg. Fortell litt om "outfit"-en. Jeg spiller for tiden på Werner-serveren, som Terran Republic. Og ja, jeg håper på å spille så mye som mulig i lang tid fremover, selv etter omtalen er ute.

 

Bare svar på denne posten med litt info og en hyggelig invitasjon.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan desverre ikke hjelpe deg med noe TR outfitt på Werner. Spiller Vanu på Emerald å er medlem av Evolution der. Jeg kommer derimot til å spille TR på Werner å vil da seff joine et bra outfitt der selv.

Så jeg er vel her i samme erend som Erling. Lete etter et bra TR outfitt på Werner.

Så hvis noen er med i et så hadde det vørre kjempefint å hørt fra deg.

eneste problemet at på samme dag som jeg fikk PS fikk jeg også SWG beta invite. Hørte jeg dillemma.. SWG eller PS. Døgnet trenger enda en 10-12 timer for å få ting til å gå rundt.

Lenke til kommentar

Hei Erling.

Ser frem til omtalen og, forhåpentligvis, game sammen på Werner. Spiller selv TR på Werner. Er med i en outfit, for det meste består av engelskmenn, som heter Ronin. Sjekk denne hjemmesiden for info: www.ronin-guild.co.uk. Vi er 2 stk som er norsk, meg selv ,KaLasH, og Tapz.

 

Er ikke meg som tar meg av rekrutteringen, men du er selvsagt hjertelig velkommen. Sjekk denne linken for info om medlemmer: http://myplanetside.station.sony.com/outfi...1&outfitId=6394

Lenke til kommentar

Kan anbefale deg å ta en titt på http://www.sardukar.org. Det er en multinasjonal outfit, men med hovedvekt på skandinaver.

 

Outfit-lederen kaller seg Dmon - en danske, ta en tur innom quakenet og join #sardukar å slå av en prat med ham...er sikker på att han ønsker deg hjertelig velkommen.

 

Vi er pr. idag 10 normenn i Outfiten.

 

Og ja, vi spiller selfølgelig terran på Werner. ;)

Lenke til kommentar

Endelig kom den meldingen jeg ventet på!

Endelig!

 

Utenom SarDuKar så kan jeg trygt anbefale min egen outfit!

TFZ! Vi er etter Sardukar i medlemmer som gjør at vi har alltid en del online. Vi spiller bare i squader med medlemmer i Outfiten og er veldig aktiv! Vi har ikke den ekstremt høye poengsummen som Sardukar, men dette tar vi fort igjen da store deler av Outfiten har nettopp konvertert fra en veldig kjent mod fra et glimerende spill som Valve laget en gang i tiden :wink:

 

Å overbevise deg om at dette er Outfiten for deg som anmelder å bli medlem blir håpløst, men jeg kan bare si at min snart første uke i denne outfiten har veldig annerledes enn flere av de andre jeg har spilt i løpet av betaen og perioden vi har vært "live" som devs folket liker å kalle det.

Folk er veldig engasjerte og liker det de holder på med, de følger ordre og bortsett fra noen "foddere" (les: nybegynnere) så er også alle svært høfflige og har nesten samme humor, vis du skjønner hva jeg mener :wink:

 

Send meg en pm, vis du vil møte disse gutta, Outfit leaderen, Kelzon skulle ha kommet hjem fra jobb på denne tiden.

 

NB: Vis du er en saart sjel som hadde problemer da presten nevnte "tabu" ord i kirka, så anbefaler jeg deg å finne en annen Outfit!

Ordene formelig flyr her :wink:

 

EDIT: Glemte å si at denne outfiten er det få norsker i, er vel bare meg og 3 andre og de er ikke av de typene som strever etter å komme seg hjem for å spille PS. Nei, den er for det meste dominert av Engelskmenn, gutta bak outfiten er alle engelskmenn og har som jeg nevnte over spilt i en CS clan i en stund, men konvertere. Det gir en ganske så bra ledelse som vet hva de gjør. Før jeg sier takk for meg og logger på atter en gang så vil jeg bare nevne at vis du blir medlem av denne outfiten så er det morro, du først og fremst kommer til å ha. Sardukar er langt mer organiserte og det kan du nok se av hvordan deres hjemmeside er. Men er det morro, hyggelige folk(alle er hyggelig i planetside, ikke bare oss) så kan jeg anbefale TFZ

 

Huff, ble langt dette her, men det sier vel bare litt om hvor mye jeg bryr meg om dette spillet og en god anmeldelse fører bare til flere spiller som igjen fører til mer morro.

Eller at jeg er hakke spinke gal har vel også noe med saken og gjøre :roll:

 

/me Arcantus on his way to log on to Planetside. See you there guys!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...