Gå til innhold

"Turgjengen" trenger turtips!


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Vi er en gjeng på 12 stk. (6 par) som har "adoptert" et meget artig konsept fra noen venner. Hver måned betaler vi inn et lite beløp hver på en reisekonto som disponeres av "reiselederene" (Som er et av parene som arrangerer hele reisen). Reiselederene bestemmer destinasjon, og aktiviteter. Alle har satt av helgen 10-13. Juni, men ingen vet hvor vi skal, eller hva vi skal gjøre. Et meget artigt og spennende konsept... Vi har budsjett på 6000 pr. par. Dette har dekket fly/hotell m/frokost, samt planlagte aktiviteter. Mat/drikke/shopping kommer i tillegg.

 

I år er det vår tur til og være reiseledere, og vi trenger tips til reisemål/aktiviteter. Interessene er (naturlig nok) spredt, og det gjelder og finne noe som fenger for de fleste. I fjor var vi i Tallin, og det var en meget bra tur. En "storby/by"-weekend er vel det enkleste og organisere innenfor budsjettet, men i mine øyne også litt safe og forutsigbart, spesielt m.t.p. at det gjorde vi i fjor.

 

Så...Hva/hvor er det vi vil??? Tja, si det.. Jeg tenker litt mer "opplevelse" enn "destinasjon", hvis dere skjønner.. Vi har sett innsiden av utallige Pub'er, museer, kjøpesentre og fine resturanter, og håpet på og tilby noe litt annet i år.

 

 

Håper noen har noen gode ideer!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Destinasjon: Nordgudbrandsdal- ottadalen.

 

Gjøremål: Rafting i sjoa ca 500kr pr pers

Juving: 500kr pr. pers

Paintball: 500kr pr pers

 

http://www.skjak-rafting.no/

http://www.lsadventure.no/

 

 

 

 

Andre tilbud i området er fjellturer (galdhøpiggen og rondane).

 

Usikker på når Per Gynt spilles på Gålå i år, men om dette skjer i denne perioden, så er det absolutt verdt å få med seg.

 

En dag kan jo tilbringes i lillehammer området om det ønskes, der er Badeland, Hunderfossen, Norsk vegmuseum, Norsk kjøretøymuseum, Maihaugen (museum med en mangde gamle hus, og diverse), Bob og akebanen, ATV kjøring ved hunderfossen (må bestilles på forhånd), Byvandring, Aulestad, downhillsykling i hafjell, lazerland, skibladner.

 

 

Tja, er i allefall en annerledes helg, om de passer dere er ikke sikkert.

Lenke til kommentar

Da er dere nært Torp og Ryanair.

 

-Dublin er en koselig by.

-Edinburgh er spennende, kan også fly via Glasgow den ene veien slik jeg gjorde sist sommer. Var da også innom Fallkirk med den roterende båtheisen Fallkirk Wheel. For de som fremdeles er fasinert av Da-Vinci-Koden ligger Roslyn-kapellet like utenfor Edinburgh.

-Krakow er en gammel kulturby med mulighet til å se Auschwitz.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...