Gå til innhold

Paradise Hotel 2010 Norge (mandag-torsdag kl. 21.30!) *Spoilerfri tråd*


PH 2010  

44 stemmer

  1. 1. Dine favorittdeltakere i årets PH?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har nå tatt et skippertak og lest de siste sidene jeg har gått glippe av, men må bare spørre dere "veddegutta": er dere så jævlig stolte av å ha lest i spoilertråden, siden dere på død og liv skal vedde mot alle som ytrer en mening om hvem de håper står i finalen? Fantastisk. :) Dere skal få ha gleden av å vite alt før resten av Norge, men dere kan drite i å dele det med oss andre.

Ezoo: Jeg vedder i mot. :p Sangen kommer ikke før albumet er sluppet, tror ikke dette skjer med en gang. Tar forhåpentligvis ikke lang tid, da. (btw. ikke tatt fra spoilertråden!)

Endret av Jonited
Lenke til kommentar

Må si meg enig med deg der, Nurk. Likte egentlig Carl ganske godt fordi han hadde så mye rart for seg, som han gladelig delte med oss seere og de andre på hotellet. Sprella hans har ikke blitt viet så mye sendetid i det siste, og den negative og kjedelige siden hans har kommet mer frem. Niklas har hele tiden virka som en hyggelig fyr og har vel ikke på noen måte bidratt til sur stemning, bortsett fra Tine/Mari-saken. Carl har tatt et avgjørende valg der inne, og der viste han at han ikke hadde baller til å velge en sterk konkurrent. Synes uansett heller Emil burde stått i finalen.

Lenke til kommentar

Godt mulig det er diskutert tidligere, men Emil var den som klart mest fortjente å vinne. Vært der fra starten, godt likt av så og si alle, og ikke opptatt av penger og medieoppmerksomhet. Han ville bare ha det fett, og han lagde også bra show. Håper hvertfall at Carl vinner nå, Niklas er skitten.

Lenke til kommentar

Emil er den eneste som virkelig fortjente å vinne, synd han måtte dra. Nå håper jeg bare at Niklas vinner hele dritten, og kaster kula på 290 000. Resten av pengene kan gå til assistenten hans Jon. Dette er ingen spoiler, håper bare at det skjer. :w00t:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...