Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan skal jeg spørre henne?


Gjest gUTTEN12

Anbefalte innlegg

Gjest gUTTEN12

Hei, Jeg har vært forelsket i ei Jente en veldig god stund, og har kjent henne siden 8 klasse, og jeg har tenkt å si at jeg liker henne veldig godt, og skal spørre henne om hun vil... jah, det er det jeg spør deg som leser dette nå, hvordan skal jeg si det? Jeg har tenkt på "vil du være jenta mi?" men liksom, det høres så slavete ut, som om jeg bare vil være kjæresten hennes men ikke ha noe kontakt med henne, også har jeg tenkt "vil du være kjæresten min?" men det høres ikke riktig ut, jeg vil gjerne ha den perfekte måten å spørre henne på. og kanskje "vil du være jenta mi?" eller "vil du være kjæresten min?" er en ganske god måte å spørre på, hvis det er det, så er det bare det at jeg vil det aller beste for henne.

 

hvis du vet en god måte å spørre en Jente om dere skal være sammen på, Så værsåsnill å legg igjen en kommentar, jeg trenger det uvanlig mye akkuratt nå

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 måneder senere...

Er det en jente du tilbringer mye tid sammen med? Hørest ikke så bra ut vist det bare er en jente som har gått i klassen din som du kjenner litt og du kommer bort til henne og spør " hei, vil du vere ilag med meg?"

 

Vist du ikke kjenner henne så godt må du vertfall ta tiden og snakke med henne, og dette er måte å få henne til å bli interessert i deg på. Ett slikt spørsmål kan komme veldig brått på og kan enten gå bra, eller dårlig. Bruk heller tiden på å invitere henne til filmkvelder, spør om hun vil gå på en date med deg, noe som viser at du liker henne og få henne til å like deg også.

 

Det skal ikke vere noe hastverk med å bli sammen, og dette kommer som regel naturlig etter at dere har vert mye sammen og viser at dere liker hverandre.

Lenke til kommentar

Bli først litt mer kjent (ikke vis noe interesse) med vanlig casual prat. Ettersom hun forteller om sine interesser kan du vise litt annerkjennelse dersom det er noe du finner interessant.

 

Da dere har fått en connection, si noe som "jeg må gå nå, men du i morgen har jeg noen ærend i byen, vi skal ikke fortsette samtalen over en kaffe?"

 

så tar dere en kaffe evnt pizza. mat er kos.

alternativ 1: du avslutter daten og sier at du må gå (det blir for pågående og spørre henne hjem-vurder selv)

alternativ 2: så avslutter du daten før henne rekker å si noe, med at du må vaske huset eller noe sånn. så tenker du litt høyt: "men, jeg kan jo egentlig gjøre det i morgen.. du har ikke lyst til å se en film hos meg?

 

under filmen tar du armen hennes og koser, flørter litt. så kysser du henne.

gudd løkk

Endret av Xperia X10
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...