Gå til innhold

i7, GTX 285, SSD... Neste oppgradering?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Klør litt i fingrene/lommeboka etter å kjøpe noe nytt til dataen. Spørsmålet er da hva? Ville vel selv trodd skjermkortet var det svakeste ledd i maskinen. Kunne kanskje kjøpt et til 285 og kjørt SLI, men tror jeg har kommet frem til at det er mer forsvarlig å kjøpe et kraftig kort i den neste generasjonen heller. Hva tror dere? Specs står i sig :)

 

Sebastian

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har og vil bruke er to forskjellige ting, da. Om jeg vil kjøpe et fermi kort avhenger på pris/ytelse. Om det koster 4000 og yter litt bedre enn 5870, kjøper jeg det ikke for å si det slik. Prisene blir vel ca. like som på GTX 280 når det kom? La oss si Nvidia slipper ut disse korta:

 

- GTX 395 - pris ca 5000

- GTX 380 - pris 3800-ish?

- GTX 360 - 2700?

 

Er dette helt på jordet? Er jeg meget lite realistisk her eller?

 

... Eller snakker vi 8800 ULTRA-dager her hvor single-card koster 6000? :p

Endret av -sebastian-
Lenke til kommentar

Dette innlegget er kanskje ikke konstruktivt... men med mindre du har behov for å kjøre de aller nyeste spillene med tre skjermer, så ser jeg ikke helt hvorfor du trenger å oppgradere? Jeg vet ikke hva din maskin per i dag ikke takler, så en oppgradering for deg i dag blir kun for å ha det nyeste nye. Og gjerne bruke flerfoldige tusen kroner på det.

 

Hvis du på død og liv skal ha super 3D-ytelse holder det vel om du kjøper et ekstra skjermkort av samme type til SLI, dersom det er å få tak i i butikkene?

Endret av srbz
Lenke til kommentar

Som folk over sier her så er overklokking av cpu bra for å hente inn ytelse, eller så kan du kjøpe deg ny cpu som en mulighet for å svi penger. Et til gtx285 er waste, da selger du heller det du har for en billig penge og kjøper deg et 5970 eller 2 stk 5850 og kjøre CF. SSD er det faktisk mange venner av meg som syns har vært en av de største oppgraderingene de har foretatt seg om man kun har hatt en vanlig treg snurredisk fra før av. Kjører du derimot 2-3 disker i raid0 så er det neppe så mye forskjell.

Endret av Onanias
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...