Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Mister ereksjonen min....Why?


Gjest Aeneas

Anbefalte innlegg

Gjest Guest_Frustrert_*

Hei.

 

Skal prøvde å gå så detaljert inn i saken eg kan slik at det blir lettere å forstå :)

 

Hadde besøk av ei jente i helga, da vi gikk å la oss så begynte vi å småkysse, som gikk over til klining, tok på hverandre, befølte hverandre, og under ALT dette her så hadde eg ereksjon og var "good to go"

 

Vi kledde av hverandre, hun sugde meg, eg sleiket henne, MEN i det vi skal til med selve akten så mister eg HELT ereksjonen, så tenker eg at "javel, da legger eg meg ned og roer det litt" det gjør eg, vi ligger ved siden av hverandre og bare småkysser og prater litt, så går det noen minutter, eg begynner å forsiktig beføle brystene hennes og eg starter å sleike/kysse brystene hennes, og DA skjer det ting der nede, så da ordnet det seg.

 

Men så kvelden etterpå så skjer AKURATT det samme igjen!! Hva faen er det som sker med meg? Eg måtte løse saken på nøyaktig samme måte som kvelden før, men er litt flaut da, har hatt dette problemet èn gang før, og eg er liksom ikke fremmed for samleie for å si det sånn... Hva er grunnen? Var det for mye press? Kan sies at det var over en mnd siden hun var her sist, og i mellomtiden har vi skrevet sms'er osv om hva vi skulle gjøre når hun kom...Did I choke under pressure?

 

Hva tror dere? :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan det være. Men har du fått nok søvn i det siste? Jeg merker meg ihvertfall at jeg på dager hvor jeg har sovet lite den siste tiden, sliter litt med ereksjonen. En annen ting er jo om du husker å tømme blæra di før Lille Noddi skal i aksjon. Hender at jeg blir så ivrig at jeg driter i det, og da blir den krokrygga etter en liten stund.

Lenke til kommentar

Gå på do hjelper i hvertfall en god del for meg.

 

Vet ikke om det funker for deg, men når jeg drikker alkohol/er ute på fest og noen timer senere skal starte akten med en annen så har jeg ingen problemer med ereksjon. Det kan faktisk ta mellom 45 minutter og 90 minutter før jeg kommer.

Lenke til kommentar

Det skyldes sansynligvis stress.

Prestasjonsangst første gangen, så senere ganger kan du være redd for at det gjentar seg -- og hvis det da gjentar seg blir du redd for at noe er galt MENS det gikk galt fordi du var redd for at det skulle gå galt.

Når du er redd for at noe er galt, så stresser du hver gang du skal gjennomføre.

 

Det sansynligvis er ingenting å uroe seg for.

 

I uker hvor jeg har vært stresset har jeg slitt med lignende problemer, men det gir seg når de stressende elementene forsvinner.

Når sommerferien er over og vi ikke lengre er på ferie med svigermor og svigerfar, for eksempel, så fungerer utstyret helt fint fram til sommeren tre år senere.

Lenke til kommentar

Første gangen det skjer er det vanskelig å si hvorfor, men det er mange muligheter. De andre gangene er det som oftest at man tenker tilbake på den første gangen og dermed får angst for at det skal skje igjen, noe som medfører at det skjer igjen. Var hvertfall det som skjedde med meg. Greier du å glemme det, skal det ikke være et problem. Fortsetter det over lengre tid ville jeg oppsøkt en lege, men jeg tviler på at du har noe alvorlig galt. Prestasjonsangst er nok svaret.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...