Gå til innhold

MW2 Sniper tråden - spots og andre tips


Hvilket våpen foretrekker dere?  

234 stemmer

  1. 1. Bare for moro skyld - hvilken sniksytter rifle foretrekker du?

    • CheyTac Intervention
      120
    • Barrett .50 cal
      74
    • WA2000
      15
    • M21 EBR
      30


Anbefalte innlegg

Må si at det er svært sjeldent at folk drepe meg med killstreaks sjølv om eg ikkje bruke Cold-Blooded. Har spelt no fra lvl 1 til 39 og har ikkje blitt voldtatt eingang av ireterende killstreaks uten par predatorer men har ikkje dauet endå av Harrier eller Chopper Gunner.

 

Men er enig at "camper" class sniper er bedre med Cold-Blooded (Pro) men for ein agro sniper meine eg faktisk at Stoping Power er bedre. (Smak og behag) spesielt tanke på at PP2000 akimbo gjer mye meir skader med Stoping Power.

 

Men detter er mine meininger :yes:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg fatter ikke hvorfor folk ikke skjønner at Cold-Blooded (Pro) er mye bedre enn stopping power til en sniper klasse...For det første, gjør Cold-blooded Pro at fienden ikke får opp noe rødt navn eller crosshair når de sveiper over deg med siktet sitt. Bra? Nei, utrolig bra!

Du kommer til å bli voldtatt av harriers, attack helicopters, pave lows og predator missiles gang på gang på gang på gang på gang om du velger å bruke Stopping Power. Og hva skjer om man blir drept? Jo, killstreak resettes og man får dårligere stats. Dessuten er det UTROLIG plagsomt å hele tiden måtte ta hensyn til ovennevnte luftvåpen.

Det er her FMJ kommer inn i bildet. FMJ gir mer kraft til våpenet, og man trenger ikke på langt nær Stopping Power ELLER FMJ for å drepe med ett skudd. Alt handler om sikting, men FMJ er grei å ha på absolutt alle baner, fordi det gir muligheten til å drepe gjennom vegger eller lignende.

Liker man å ligge stille på en plass og vente på at folk skal flytte seg innenfor rekkevidde kan Cold-Blooded være effektivt. Da bør man bruke m21 eller wa2000, siden man som oftest trenger to skudd uten stopping power (med mindre man headshotter), og disse våpnene har mindre recoil enn de to andre.

 

Jeg derimot foretrekker å ta ett skudd, for så å flytte meg. Dermed sikrer jeg at fienden ikke vet hvor jeg er, samtidig som jeg er overlegen mot alle som ikke bruker stopping power/slight of hand.

 

Hva man finner best av disse strategiene får være opp til en selv. Jeg har ingen store problemer med air support, da jeg som oftest løper og gjemmer meg under ett tak.

Lenke til kommentar

SP > Cold blooded. At fienden ikke ser meg når han sveiper over meg hjelper kun om jeg ligger trødd nedi gresset en eller anne plass. Jeg spilte uten SP igår for å prøve forskjellen og den var veldig merkbar. One shot kills ble med en gang mye verre. Selvfølgelig får du one shot kill om du sikter bra nok, men min spillestil gir meg sjelden overdrevent mye tid å sikte på, og jeg er dermed avhengig av at skuddene mine dreper, selv om de ikke alltid er headshots, eller midt i kassa.

 

Edit: Fikk forøvrig mitt sykeste kill ever igår og jeg irriterer meg enda grønn over at jeg ikke hadde PVRen på da det skjedde. Jeg kommer aldri i verden til å klare samme bragden igjen. Det skjedde i sør-vest enden av favela. Jeg befant meg på taket der det er et lite vanntårn og ser mot huset helt sør-vest på banen. Jeg ser gjennom vinduet som peker nordover at det står en kar å ser ut vinduet som peker vestover. Jeg tar løpefart hopper rundt hjørnet på huset, tar selvfølgelig en 360 og noscoper tullingen i vinduet. 100% flaks men gud så moro. Det hadde fortjent gamewinning kill.

Endret av Konamixx
Lenke til kommentar

Jeg velger også SP fremfor CB, nettopp fordi jeg også beveger meg mye og quickscoper, og da er det rett og slett ikke så ofte jeg har sjans på det andre skuddet om det første ikke skulle drepe. Det at jeg beveger meg, gjør og at jeg får mindre tid til å sikte, jeg prøver å få fyrt av skuddet fortest mulig, at da blir det slettes ikke alltid headshot.

Lenke til kommentar
Har egentlig ikkje forstått kva som er så bra med at fienden ikkje får opp namnet ditt i rødt når dei siktar på deg.

 

Personleg så skyt eg om eg ikkje ser eit navn i grønt over personen.

 

Fordelen er vel at da kan fienden sveipe siktet over deg når du feks ligger skjult i gresset, uten at navnet ditt kommer opp og avslører deg

Lenke til kommentar
Jeg spiller både offensivt og passivt som sniper, og synes likevel cold-blooded er mye bedre enn Stopping Power, men jeg bruker ikke "lekegærene" WA2000 eller M21 EBR. Intervention er den jeg bruker, da trenger man ikke Stopping Power.

Trengs det ikke to skudd for å drepe med mindre det er headshot da?

Lenke til kommentar
Bruker også intervention og my statement stands fortsatt.

Velplassert? Man trenger jo bare treffe mage, bryst eller hode for one shot kill, UTEN Stopping Power. Ikke særlig mye velplassering som kreves der du xD

Hver spiller har 100 hp.

Intervention har en damage output på 70 uten stopping power, og multiplier på hode og kropp (mage og bryst) er på 1.5

70*1.5=105 = overkill, selv uten Stopping Power. Da er det bedre å bruke den perken på noe som faktisk hjelper og heller ha FMJ som attachment.

Endret av Exsecror
Lenke til kommentar

omg, dette burde ikek være noen diskusjon. For dem som liker å pwne med sniper i både nærkamp og langdistanse bør velge Stopping Power. Å drive misjonering for Cold Blood ser jeg på som tull, med mindre man spiller hardcore servers. Hvor ofte får man ikke hitmarks uten stopping power? Å faktiske måtte bruke 2 skudd for å få ned en fiende er helt uaktuelt for meg. For det første, 2 skudd med intervention tar sin tid, og for det andre, dreper man ikke på første skudd er man som regel butfucked med mindre man er god til å hoppe som en ape rundt vegger og knife folk.

 

Det perfekte oppsettet ut ifra mitt perspektiv må være Stopping Power, Slight of Hands og en random. NB: liker man å noscope anbefaler jeg steady aim ;)

 

God helg folkens! :)

Lenke til kommentar
Bruker også intervention og my statement stands fortsatt.

Velplassert? Man trenger jo bare treffe mage, bryst eller hode for one shot kill, UTEN Stopping Power. Ikke særlig mye velplassering som kreves der du xD

Hver spiller har 100 hp.

Intervention har en damage output på 70 uten stopping power, og multiplier på hode og kropp (mage og bryst) er på 1.5

70*1.5=105 = overkill, selv uten Stopping Power. Da er det bedre å bruke den perken på noe som faktisk hjelper og heller ha FMJ som attachment.

 

http://novanleon.fileave.com/MW2%20Weapon%20Chart.gif

 

Det du sier der er feil. Intervention har 70 damage, og 1,5 multiplier i hodet og brystet. I magen er det 1,1 multiplier. Uten SP gjør et skudd i magen 70*1,1=77 damage, og dermed trengs det to skudd på å drepe. Med SP blir det 70*1,1*1,4=107,8 damage, og da holder det med et skudd. Mener det er 1,4 som er SP multiplier. Jeg er ikke helt sikker på hvor store områdene "chest" og "body" er, men jeg gjetter på at med SP blir området man får one shot kill på nesten fordoblet. Nesten hvertfall.

 

Dette er som sagt grunnen til at jeg heller velger SP, jeg vil drepe på et skudd så ofte jeg kan, i og med at et ekstra skudd fort kan føre til at jeg dør istedet for fienden.

Lenke til kommentar

Fantastisk dag med sniperen min :) Hadde 20 i pluss kvar runde. Hadde ca 10 runda med Sabotage idag. So no har eg 350 kills i level 37 1. prestige. Det går fort fram no :p Skal vel få 1000 kills med den før eg går i 2. prestige..

 

Btw, har Woodlandcamoen på Sniperen. Mykje vanskeligare for motstandarane å sjå meg.. Og so er den faktisk ganske tøff :D

Lenke til kommentar
Bruker Fall bare fordi det er den siste vi får jeg, hehe.

Mangla ca 150 headshots før eg får den.. og da skal eg bruke den :p

 

Btw, fekk 4 kills med ei kule på estate. Var oppe med estaten, so i starten so sprang eg bort til den murkanten, og der sprang dei på rekke og rad :p Fekk 4 + 1 ganske raskt. So fekk eg predator, tok dei som respawna samtidig, 3 kills, Harrier, so AC130. jaja, 46-3 :p

Endret av Pop-Fiske
Lenke til kommentar
Har ikke oppleved at de dør på 1 skudd uten SP når jeg treffer ca magen,eller når de springer og du ser de fra siden og skyter i siden på han i ribbeina ca. Da må det 2 skudd til uten SP.

Stemmer dette. Med intervention og barret er SP must have, hvis ikke er det liten vits i å bruke dem.

 

Da tar man heller m21/wa2000 med cold blooded som krever to skudd uansett og har lite recoil.

 

Det handler om hva som er det mest strategiske og beste valget når man setter opp perks/våpen. Intervention med Cold blooded må være noe av det mest unyttige som finnes. Da bruker man heller barret som skyter mye raskere, eller helst de to andre.

Endret av Cuz
Lenke til kommentar

Dere får gjøre som dere vil, men jeg har da spilt en god stund, har godt over 12k kills, og Intervention med FMJ dreper på ett skudd uten Stopping Power om man bare sikter litt. Dere kan påstå det så mange ganger dere vil at man trenger skudd, men det er ikke tilfelle. Er man dårlig til å sikte, evt for utålmodig og treffer armer eller bein trenger man seff flere skudd, men ikke om man treffer riktig, dvs hode, bryst eller mage.

Men, det er ikke noe vits å diskutere dette i det lange og det brede, så la oss avslutte diskusjonen med konklusjonen at folk får gjøre akkurat som de vil. En perk som fungerer for en person, men ikke for andre er ikke nødvendigvis bortkastet eller feil, det handler alt om spillestil og nivå.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...