Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Spm til jenter og gutter om jenter i forhold.


Gjest Gjest

Anbefalte innlegg

Først av alt vil jeg bare si at jeg er klar over at det jeg tar opp i tråden ikke er så veldig mye å poste anonymt for.

Men siden jeg har brukt brukeren min her inne til en del vanskelige og personlige spørsmål, og vil vise denne tråden til en venn av meg vil jeg foretrekke å være anonym.

 

Det jeg vil høre ved dere jenter om, er om dere i et forhold foretrekker:

 

1: Bli behandlet som en prinsesse, ha gutten til å gjøre stort sett alt for dere.

eller

2: Bli behandlet som et menneske. Gutten din setter pris på deg og gjør ting for deg med jevne mellomrom, f.eks frokost på senga og diverse andre små ting eller gaver som viser at han setter pris på deg, men han lar deg samtidig få ha en følelse av å være uavhengig og at du også klarer ting på egenhånd. Det er også en liten mystikk mellom dere og han gjør ikke ting for deg med mindre han syns du fortjener det og han gjør det av egen fri vilje.

 

Det jeg vil høre ved dere gutter om, er om dere i et forhold foretrekker:

 

1: Behandle jenten som en prinsesse å gjøre alt hun ber om.

eller

2: Behandle henne som et menneske. Sette pris på det hun gjør og gjøre ting for henne nå og da hvor du viser at du er glad i henne, men også understreke for henne at du ikke er en slave, og at du tror hun liker å føle seg litt uavhengig og at det skal være litt mystisk mellom dere.

 

Venninen min sier at resultatet vil være rundt 50/50, mens jeg mener at de aller fleste jenter liker å være i et forhold hvor de kan være uavhengige, ha en liten del mystikk, samt føle at de blir satt pris på. Istedenfor og ha en gutt de kan herse rundt med som en slave.

 

Kan også ta imot erfaringer hvis dere vil det.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du må ta til betraktning at jenter ikke alltid vet hva de vil ha, før de har noe som er noe annet enn nettopp det.

 

Om du spør jenter, så vil de fleste (forutsatt tenåringsalder) svare at en snill gutt er tingen. Mange mener dette, fordi de senere vil kreve at gutten gjør alt for dem, når som helst og hvor som helst.

 

Andre igjen, tror de mener dette, men vil egentlig heller ha en såkalt "badboy"; en mystisk fyr, som holder igjen litt for at jenta ikke skal ta ham for gitt. Selvfølgelig skal han ikke være slem, men bry seg såppas at jenta ikke går lei med første. Han skal også være litt vanskelig å få på kroken, slik at jenta føler hun har gjort et kupp.

 

Vil dog legge til en kategori 3; At gutten behandler jenta som om hun klarer seg selv på alle områder (dvs. ikke alltid spør om han skal hjelpe til med ting som hvem som helst kan klare). Respekt er også viktig. Han gjør ikke masse ting for jenta (med mindre jenta har gjort masse for ham), og kjøper heller ikke gaver med mindre det er bursdag e.l.

 

^ tipper dette egentlig er gutten som varer lengst i et forhold, forutsatt at jenta ikke er av "jeg-vil-bli-behandlet-som-en-prinsesse"-typen.

Lenke til kommentar

Er jente og i forhold. Foretrekker nr.2, nemlig å bli behandlet som et menneske og ikke som en prinsesse. Eller, det å gjøre stas på kjæresten, enten det er jeg som blir gjort stas på eller kjæresten, er kos en gang i mellom. Men det kan jo bli for mye av det gode, men litt luksus ihverdagen er ikke å forakte.

Lenke til kommentar

Jeg er gutt, og ville ha foretrukket nr. 2. Takler ikke når jenter "står på pinne" for meg, da mister jeg all interesse og oppfatter etter hvert et "hei" som mas. Jeg tror jenter også ville valgt nr. 2.

 

MEN, jeg har også hørt, at mange jenter ville foretrukket et 3. alternativ, som er å bli behandlet som dritt. Har med hard2get å gjøre, og vil da være det motsatte av alternativ 1.

Lenke til kommentar
Gjest Trådstarter

Det kan så være Dorian Gray, men det var disse to typene jeg og min venninne diskuterte.

 

Og ja frk_1337, er enig der, og kom kanskje litt dårlig fram i forklaringen min, men var something along those lines jeg mente med alternativ nr. 2 :)

Lenke til kommentar

Fin grense mellom å vise interesse og "smothering". Tror det kommer helt ann på situasjonen og hva du forventer som en reaksjon på det man vil. Behandler som en prinsesse når man har gjort noe galt i håp om at hun skal overse det, så normalt når alt er greit.. og overser henne helt når hun har gjort noe galt.

Endret av Cri
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...