Gå til innhold

Pipelyder fra Maxtor onetouch 750GB


Anbefalte innlegg

Kjøpte en maxtor onetouch 750 GB som jeg så langt har vært veldig fornøyd med pga backup programmet som fulgte med. Så langt har den tatt backup av "mine dokumenter" av seg selv 1. gang i uken og fungert utmerket.

 

Men i går klarte jeg velte hardisken (mens den var påslått) mens den stod på gulvet. Den startet med en gang å lage en rar pipelyd som kommer med 1-2 sec mellomrom. Etter 2-3 min stopper det, men PC'en merker ikke at den er koblet til. Hardisken lyser, men jeg kan ikke høre at den spinner. Når jeg slår av PC'en så slår hardisken seg av, så noen forbindelse må det vel være gjennom USB ledningen.

 

Har lest litt ulike svar her på forumet og sett løsninger som å legge den i fryseren osv. Ser også at mange sier man bør styre unna maxtor, så da får jeg vel notere meg det... Disken i seg selv eller pengene tapt bryr jeg meg ikke så mye om, men backup-delen fra den gamle PC'en (en del bilder osv) skulle jeg gjerne ha funnet en måte å få ut - uten at det blir svinedyrt... Noen som har noen tips/erfaringer til hva problemet kan være og om det finnes noen løsninger?

 

-Mvh Mikkel

Endret av akaMadMike
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
I værste fall har du ødelagt leseren eller noen andre bevegelige deler.

 

Med mindre du klarer å få liv i den er nok innholdet tapt med mindre du leverer den inn til firmaer som klarer å hente ut innholdet, men da koster det jo en del penger.

 

Men hvordan kan leseren eller andre deler gå i stykker så lett? Ser jo folk hiver rundt på laptopene sine uten problemer selv om de er på. Hvordan kan da en hardisk i normal str. gå i stykker bare ved å tippe over mens den står på gulvet? Og hvorfor kommer denne pipelyden?

Lenke til kommentar

Ikke lett å si. Noen ganger har man flaks, andre ikke. Min Xbox 360 har blitt skumpet ned fra et bord mens den stod på uten å ta skade. En kamerats ble sparket så vidt borti og gikk i stykker. Pipelyden kan skyldes defekte sensorer, ting som skraper inni andre ting, slark og ødelagte deler. Det kan med andre ord skyldes det meste.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...