Gå til innhold

Låne <100 000kr, 19år gammel


Mysterio

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Lån på 50-100K utan noko sikkerheit så blir det vel forbrukslån som gjelder.

Og då til 10% eller meir.

 

Når du jobber og desse pengene ikkje er veldig viktig å ha no så ville eg ha prøvd å spart nok til det ikkje er nødvendig å ta opp lånet.

Er det til bilkjøp så går det ann å få ganske gunstige lån med pant i bilen.

Lenke til kommentar

Lån med sikkerhet i fast eiendom er mest gunstig. Som alternativ er lån med sikkerhet i bil, men det er dårligere. Lån uten sikkerhet er dyrt. Kjenner du noen som kan stille sikkerhet til disposisjon (for eks foreldre med margin på egen bolig), ev. mulighet for privat lån, vil det være langt bedre alternativ enn usikret lån / forbrukslån.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Hei.

Jeg øsnker å ta opp et lån mellom 50000-100000kr. Jeg er 19år og jobber. Jeg har også bolig sparing med en del penger på, men vil ikke bruke dem før jeg skal kjøpe et bolig.

Hvilket lån kan være gunstig for meg og med minimal rente?

 

Så lenge du er 19 år vil du ikke få forbrukslån

De fleste banker har nedre grense på 25 år.

Lenke til kommentar

Jeg fikk ordnet et forbrukslån på 20k for ett år siden da jeg var 20år. Det var så og si umulig å få til dette utenfor min faste bank selv med en effektiv inntekt på rundt 150k i året. Renten er som det blir nevnt over her ikke noe særlig god - 10% +.

 

Jeg fikk rente på rundt 20% (uten sikkerhet). Den beste løsningen er å skaffe sikkerhet på lånet. Dette er rimelig unødvendig på 20k pga. utgifter til tinglysning etc. Men vil anbefale det hvis lånet er 100k

 

PS! Forbrukslån er IKKE NOEN GOD AVTALE!!! Jeg er glad jeg kunne betale ned i løpet av to måneder og slapp unna med bare 1500 kroner ut vinduet. (inkl. 500 kroner gebyr)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...