Gå til innhold

Windows 7 Enterprise plate?


uro

Anbefalte innlegg

Hei, jeg har en lisens på Windows 7 Enterprise igjennom jobben, men desverre så fikk jeg 32bit plate. Og ettersom jeg tenkte og ta meg av formateringen i dag så blir det ett problem. Noen som vet om en måte og få tak i lovlig(!) 64bit plate? Eller iso fil som jeg kan brenne ut selv da.

 

På forhånd takk for all hjelp.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk for svar.

 

Vel prøvde og laste ned fra MSDN men jeg sitter ikke inne med informasjonen som trengs for å få tilgang der. Det er det noen andre i bedriften som tar seg av. Fikk en 64bit cd i dag though, men når jeg prøvde den failet den og får beskjed om at noen filer mangler. Nå får jeg jo ikke fiksa mer før mandag. Så får bare vente, hvis det ikke finnes lovlig nedlastningsalternativ så dropper jeg det inntil videre.

 

Men takk uansett. Om noen har noen tips så bare og droppe dem her.

Lenke til kommentar

Takk for svar folkens. Droppet og laste ned fra TPB, når jeg kan gjøre dette lovlig og fint så gjør jeg det heller på den måten. Er jo på en måte den pcen jeg bruker til veldig mye ekstra jobb når jeg er hjemme. Så fint og ikke ta noen snarveier der.

 

Løste problemet ved å lage en bootbar USB pen med filene fra platen. Da fikk jeg ikke noen feilmeldinger underveis så alle filene var vist der da.

 

Men igjen takk for all hjelp. Skal ikke se bort ifra at det kommer flere spørsmål etterhvert ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...