Gå til innhold

Akamboka 2009 - Bestillingsinformasjon


Anbefalte innlegg

Jeg fikk en PM med spørsmål om ett av bildene mine kunne brukes i boka. Jeg sa ja, men hørte ikke noe mere etter det.

 

Hei.

 

Du har sikkert fått med deg at vi prøver å få sammen en fotobok med brukernes bilder. I den sammenheng vurderer vi å bruke ditt bilde i delen av boka som omhandler konkurransene her på bruket.

 

Tillater du at vi bruker ditt bilde i den sammenheng?

 

Takk på forhånd!

Endret av KSolfjeld
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Er det noen måte vi kan finne ut om bildene vi sendte inn faktisk ble brukt og at vi er registrert som bidragsytere før vi går i butikken?

 

Hva med å legge ut listen her??

Dere kan sjekke denne listen. Det er en liste over alle bilder som er lastet opp. Nick er synlig der; men ikke fullt navn. Men fullt navn er oppgitt på listen som JP har fått (fordi det er er kontrollen deres). Og på den listen står også de som har bidratt til boken, men som har valgt å ikke levere inn bildene.

 

Selv om vi ikke har brukt alle redaksjonelle bildene som ble lastet opp, så anser jeg alle som er på listen som bidragsytere. Det er fordi dere har blitt bedt om å stille opp med bilder og har brukt tid på dette.

 

Tom

Endret av tomsi42
Lenke til kommentar
Da fikk jeg sikret meg en, reservert i butikken....den er ikke kommet enda i dag, men det kan vel bli i morgen eller mandag da.

Trondheim, Bergen, Haugesund, Stavanger, Sandnes, Kristiansand, Porsgrunn, Tønsberg får på mandag, alle andre butikker har fått i dag...

 

Det er ekstremt traffikk nå i butikkene og vi klarer på ingen måte å svarer lokalt på alle som ringer eller skriver mail nå...det var ikke den mest heldige tidspunkt for å lanserer boken :-) Men alt løser seg, vi har nok bøker og internt transport til butikkene fungerer til og med 24.12.09!

 

Stephan

Lenke til kommentar

Jeg foreslår å drøye neste bok til slutten av neste år (desember 2010) / begynnelsen av 2011, og kalle boken "Akamboken 2009-2010". For jeg synes boka som kom nå har helt feil navn!

 

I alle fall, det blir en del jobb med bilder for 2 år, men man har også god tid dersom man starter utpå nyåret sånn forsiktig, med gjennomgang av 2009.

 

Joda, boka blir dobbelt så stor, og blir sikkert dobbelt så dyr og sånn, men legg unna penger for 2009-utgaven, så får du råd til 2009-2010 når den er klar. :)

Lenke til kommentar
Jeg vil gjerne være en del av redaksjonen^^

Dette er ikke spesielt rettet mot deg Remi, men husk at den minst viktige egenskapen et redksjonsmedlem har, er å være en 1337 fotograf. Før man melder seg til redaksjonstjeneste bør man spørre seg selv om man innehar noen av de følgende egenskapene:

 

1) ork til å mase og følge opp når ting ikke skjer, eller folk ikke leverer

2) ork til å gjøre ensformige, dødskjedelige gjørejobber, som å dytte inn 100 bilder i samme mal

3) ork til å bruke lange kvelder i evigvarende redaksjonsmøter, hvor man snakker om de samme tingene igjen og igjen

 

Om man har minst en av disse egenskapene, så man i tillegg ha tid. Mye tid. Det har mer enn noe annet vært tid dette årets redaksjons har manglet. I tilegg bør man ha et visst blikk for fotografi. Man bør ha litt fartstid på forumet, så man kjenner terrenget litt, og det skader ikke om man er litt skrivefør.

 

Jeg syns man bør ta sikte på å etablere en redaksjon for 2010-bokeh så fort som mulig. Hvordan en slik redaksjon bør nedsettes vet jeg ikke helt. Jeg melder meg ikke til tjeneste, men bidrar mer enn gjerne med erfaringer, og kan godt skrive noe, om det måtte være ønskelig

Endret av Anew
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...