Gå til innhold

Hvilket er det beste mobiltelefon operativsystemet?


Victorino

Anbefalte innlegg

Er på jakt etter ny telefon, men etter å ha brent meg på en skuffende dårlig Nokia E66, som hadde S60 operativsystem, så har jeg blitt veldig bevisst på dette. Har også vært borti Windows mobile på Htc, og har nå en første generasjon iPhone, men den skal byttes snart. Vil derfor legge stor vekt på min kommende mobils operativsystem, og lurer på hva som er det beste?

 

Spørsmålet er igrunnen, er det et operativsystem, som med tanke på brukervennlighet, grensesnitt og tilgang på gode applikasjoner, som skiller seg ut?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
Er nettleseren i android kjapp? på lik linje med safari, eller bedre?

 

vurderer sterkt android, men det skjer mye på mobilfronten om dagen, så drøyer det litt til.

 

Har gått fra iPhone til Hero, og selve opplevelsen av nettleseren er omtrent den samme. Forskjellene er såpass marginale hva gjelder hastighet og respons at jeg ikke har følt behov for å ta tiden på det.

 

Har når det er sagt stor tro på Android som system, at det skjer mye på mobilfronten er jo ikke noen nyhet heller.

 

Jeg vil "spå" følgende utvikling i 2010:

 

Nokia faller fullstendig igjennom med sitt nye OS.

Billigprodusenten LG kommer med Android modeller.

Apple åpner opp.

ingen nye telefoner leveres med windows mobile i 2010.

HTC tar markedsandeler sammen med google.

Lenke til kommentar

Om man kun skal ringe og sende meldinger er S60 veldig greit, men regner med det ikke er det du er ute etter.

 

Jeg personlig liker Windows Mobile veldig godt, har det på min HTC Touch HD, HD2 er jo ute nå og er kongen på hauen om du har råd.

Jeg har ikke prøvd Android så skal ikke utale meg om det, men jeg syns WM er et ganialt OS, men er litt bugs her og der, men det lever jeg gjerne med når jeg kan få et såpass avansert og åpent OS.

Lenke til kommentar
Det finnes idag ikke noe OS som er best. Android, Windows Mobile og iPhone OS har alle sine fordeler og ulemper. Det er rett og slett bare smak og behag hva du syns er best.

Kan ikke si annet enn å prøv de forskjellige og velg den du liker best. Det kan uansett ikke bli feil.

 

At man skal forsøke ALLE operativsystemene høres ut som dyrkjøpte erfaringer. Og det er vel derfor man blant annet har slike fora som dette, slik at man kan slippe slike omveier.

Best OS finnes såklart, best telefon finnes også....best finnes i alle kategorier. Det handler om brukerens preferanser. Er disse preferanser gitt, kan man sammenligne sine ønsker med en annen bruker med samme preferanser og der finne sitt BESTE kjøp.....uten at ALLE må "finne opp kruttet"

Lenke til kommentar
Skal du ha smarttelefon er jo alt bedre enn iPhone sitt OS. Android er min pers. favoritt, men det har en teit måte å styre multitasking på ved å slå av det programmet som var sist brukt for å spare strøm og CPU-kraft. Men bortsett fra det, gå for android ;)

 

Jeg ville også gått for Android, mest fordi jeg ser "fremtid" i systemet. Men jeg vil ikke heller si at iPhones sitt OS er ubrukelig, jeg har klart meg med dette i 2 år...og det forteller i alle fall meg at det har vært greit. At Apples begrensninger på en total brukeropplevelse i dag virker skakkjørt er mer "tidens tempo" enn selve operativsystemets manglende kvalitet.

 

Min mor (ikke alt for kunnskapsrik på telefoner) fikk min iPhone, og hun trengte ikke mange minutter med instruksjon før hun kunne ta den i bruk. Systemet er enkelt, og samtidig avansert nok for de fleste....jeg synes det vitner om grei kvalitet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...