Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

asdfasdfa asdfasdf asdfafsd


Anbefalte innlegg

Hun puler andre bak ryggen din, er ikke noe å lure på en gang. Beholder du henne foreslår jeg du blir bannet på forumet.

Personlig hadde nok jeg fersket hun på det hun driver med. Evt. avtalt et møte med hun med den falske profilen din, og når du treffer henne skriker du "Overraskelse din hore" med et stort smil før du dumper hun.

 

Jeg holder på og prøve får det til nå i kveld

 

Er evt og ikke gidde sende meldinger, ever, en fin måte også?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
du trenger ikke dumpe direkte heller, kutt all kontakt bare. lat som du aldri har kjent henne. aldri mer snakk ett eneste ord til henne, be strong :) good luck. keep us posted

Hun så meg da hun kjørte det hun skulle møte han og bare kjørte videre. Damn

 

Tror jeg vil gå for den du snakker om der. Den er greiest og jeg liker likegyldigheten

Lenke til kommentar
du trenger ikke dumpe direkte heller, kutt all kontakt bare. lat som du aldri har kjent henne. aldri mer snakk ett eneste ord til henne, be strong :) good luck. keep us posted

Hun så meg da hun kjørte det hun skulle møte han og bare kjørte videre. Damn

 

Tror jeg vil gå for den du snakker om der. Den er greiest og jeg liker likegyldigheten

da må du gå all inn!. vær sterk, uansett hvor mye hun trygler og maser. ikke ett jævla ord, det taper du bare på. tenkt på hele greia som: jeg kjenner henne ikke

slett nummeret hennes fra mobilen

Lenke til kommentar

COMPLETE

Kanskje kleint, men det ble en slags "txt-msg-breakup", bare over ett nettsamfunn

Hun sendte flere meldinger, jeg svarte ikke,

Så skrev hun "stille?" og jeg skrev "tenker"

-på hva da?

-Oss

-å?

-Det funker ikke

Så bare ballet det på seg, men jeg var ice cold og sa ting som "Ikke prøv og snu dette om til at jeg sier stygge ting om deg, det er slutt"

Også kom det masse om at hun ikke bryr seg om hva andre mener om meg og masse slikt, tror jeg fikk satt a i tenkeboksen og at hun ikke vil kontakte meg noe mer selv om hun sa hun oppriktig elsket meg.

jEG KOMmer iallefall til og slette meldinger om de kommer så hjernen min ikke rekker reagere

 

Føler meg tom, trist og kjempelettet

Det er bare vondt at jeg aldrig igjen kommer til og kunne se henne smile. Men vi skal på en felles fest om ikke altfor lenge, jeg vet at hun kommer til og tøse seg foran meg. Men jeg kommer ikke til og se på henne en gang vet jeg

Lenke til kommentar
LOL @ at hun "elsker" deg. usikker hore som bruker andre som ego boost.

At hun vil ha sex med folk fra nettsamfunn hvis de bare poster et bilde sier vel sitt?!?! Trøster eksen?! LOL, har "trøsta" eksen del ganger jeg og :D

Det er litt deilig og se dere trashe henne

Belive it or nt hjalp dette topicet meg stort

 

Første steg ut er allerede tatt

Jeg skal ut med en venn nå, på nyttår skal jeg på fest med en haug folk jeg ikke kjenner så godt som innviterte meg siden de synes jeg er hyggelig. Og de kjenner ikke henne. nY VENNEGJENG COMING UP? En egen en? Deilig blir det iallefall

jeG skal drikke meg sanseløs full og juble over at jeg går inn i ett nytt år uten problemer

Lenke til kommentar

Kvinnfolk er som regel manipulerende horer som bruker skitne triks. Det er ikke rart man får kvinneforakt av slikt... skulle bare mangle...

 

Håper det ordner seg for deg, Stubbekropp!

Det finnes flere fisker i havet.

Og så trenger du ikke være så nedrig at du blir en drittsekk selv. Du går vekk ifra dette med selvrespekten i behold! Det er mer enn hun kan si...

 

La henne få tøse seg og brukes opp av desperate mannfolk på nettforum... hun er tydeligvis usikker, som en annen her sa, og bruker deg for å booste selvfølelsen. Det er en typisk jente anno 2009 som er så conditioned av alle idolene og idealene markedskreftene har prakket på henne. Hun er et offer for samtiden, men det betyr ikke at du trenger å ta imot all dritten for det.

 

Bra du kom deg utav det i tide! Stå på, broder! Jeg har slitt med noenlunde det samme problemet selv, i flere varianter og fasonger. Kvinner kan være noe dritt, men det finnes fremdeles mange skikkelige jenter der ute! Bare vær deg selv, så vil nok den rette komme til deg. Drit i smilet hennes - det er prisen du må betale mot all resten av jævelskapet... det er bare et smil, og det finnes sikkert en million i Norge med vakrere smil.

 

Ha et strålende nyttår! ;)

Lenke til kommentar

Tusen takk

 

Dagen i dag var hardere enn jeg hadde forventet.

Hang med en venn, men sånn ca hele tiden dukket det opp tanker om henne. Ting i butikkene, mennesker, så på Expert hvor de bar samme uniform hun pleide komme hjem i. Det var så tåpelig bissard, og hver gang jeg slapp tankene kom hun opp igjen

Følte det gikk bra, så kom jeg hjem og jeg gråt en stund. Og nå er hun i hodet mitt igjen

-Men det går nok over med tiden. Selv om jeg merker dette er det hardeste av "break-ups" jeg har hatt noensinne.

Gruer meg litt til i morgen når jeg skal møte de folka kjenner jeg. Men det går nok bra det også

Jeg er bare for spontan og hater at ting ikke bare kan skje. At jeg bare ikke kan bestemme meg for "sånn, ferdig med henne"

 

Tips til kjærlighetssorg?

Lenke til kommentar

Jeg vil rose deg for at du klarte å gjøre det du gjorde! Du har vært sterk, og du må fortsette å være sterk fremover. Mye sterkere enn jeg var da jeg var i nesten samme situasjon for 5-6 år siden..

 

Det er kun en ting som hjelper på kjærlighetssorgen, og det er tid.

Det kommer til å være dager du har det bånn, og det kommer til å være dager du har det helt topp, men det du kommer til å merke over tid er at "bånnen" din kommer til å bli grunnere og grunnere for hver dag.

Det er lett å kun fokusere på de positive sidene med eksen på disse bånn-dagene, der hjernen ignorerer alt av negativitet rundt det hele. Men på disse dagene er det viktig at du pleier deg selv både psykisk og fysisk. Gråt fra deg det du trenger, og så gjør du noe helt annet. Ta deg en joggetur, se en film, møt noen venner, osv.

Samtidig må du tvinge deg selv til å fokusere på de negative sidene ved henne på de dagene. Når hjernen din forteller deg at du vil ha henne tilbake, så still deg selv spørsmålet "Vil jeg virkelig ha ei tilbake som går bak ryggen min og behandler meg på den måten?"

 

Jeg skal love deg at ting blir bedre over tid. :) Og det er i motbakker det går oppover, som ordtaket sier. Du kommer til å komme sterkere ut av andre enden av dette, og vips så står det ei ny jente foran deg som drar hjertet ditt til nye høyder, som eksen din aldri kunne målt seg med! :)

 

Kjærlighet er den største ekstremsporten man kan bedrive, og det er nedturene som gjør at oppturene er så fantastiske. :)

 

Stå på og lykke til videre med et liv som kommer til å forbedre seg DRASTISK nå som du er kvitt den jenta der. :)

Lenke til kommentar

Tusen takk alle sammen

Har fortsatt ikke kontaktet henne, jeg vet bare fra en som kjenner a at hun flytta hjem igjen til bygda hun kommer fra.

På en måte er det godt og vite

Tror hun har lært, men det får i så fall være ett "Hurra" for den neste hun møter, for det er uaktuellt og ta henne tilbake uansett hvor mye jeg kjenner jeg elsker henne

 

Ting føles tunge, dagene føles trege men forsvinner kjempefort uansett, men jeg er fortsatt så utrolig lettet og melankolsk glad.

Det er også ganske greit at jeg kjenner stor pågang fra jenter, sånn way beyond noe jeg har opplevd før :p

Har jo følt meg balle i dette forholdet

 

Men igjen; Takk.

Jeg skal kun fokusere på meg selv framover og være egoistisk. Ikke på andre sin bekostning såklart, men jeg skal faen meg pleie meg selv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...