Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hjelp! Er han forelsket? Eller, har han i det hele tatt vært interesert?!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Her er det et eneste tips jeg kan gi deg, sett han litt på ignorering.

Ikke vær den første til å ta kontakt lenger. Ikke vær slem eller noe mot han, men bare oppfør deg litt likegyldig til det hele.

Svar han hvis han først tar kontakt, men la han få jobbe litt for det.

 

Hvis han er intressert kommer han til å ta kontakt når det er stille fra deg på en stund. Hvis han ikke tar kontakt i det hele tatt, så kan du glemme han og bevege deg videre.

 

Lykke til :)

Lenke til kommentar

Han høres litt overlegen og barnslig ut. Når jeg tenker meg om så kan det virke som det ligner et "forhold" en venn av meg hadde. Altså: han synes det er flaut å være med deg, men vil egentlig. Men siden han er redd for å vise følelser til deg foran vennene sine, vet han ikke hva han skal gjøre.

 

Kan kanskje være sånn? Synes du skal prøve å snakke om han, og du kan slenge ord som "barnslig" og sånt etter han, for det synes jeg han fortjener når han snakker sånn til deg over msn og sånt.

 

Det er jo en siste mulighet og da, jeg mener absolutt ikke noe vondt når jeg sier dette men; Kanskje han overhodet ikke er interessert, men føler han MÅ ha dame for å "catche opp" med venne gjengen? :)

 

Bare litt tankelufting. Takke for seg.

Endret av Xsandri
Lenke til kommentar

Ja, altså etter denne "samtalen", så gikk det sånn 5 minutter, så var han pålogget igjen og unnskyldte seg og sa at læreren hadde bedt han om å legge sammen datan og at det var derfor han bare hadde svart hade xD. Så akkurat der er han vel veldig tilgitt :) Men jeg svarte da at det ikke akkurat var første gangen at det skjedde. Så måtte jeg gå for å nå timen min, og sa: "Snakkes kanskje da? :p", han svarte "ja når? :)", og jeg sa at det var vel mer opp til han, så svarte han ja. Vi snakket litt mer senere,og det virket som han skjønte litt mer hva jeg mente om at han oppførte seg slik. Nå har vi gått og smilt til hverandre hver gang vi har møttest i dag :) Så, ja... Det går fremover? :hmm::)

Lenke til kommentar
Det er jo en siste mulighet og da, jeg mener absolutt ikke noe vondt når jeg sier dette men; Kanskje han overhodet ikke er interessert, men føler han MÅ ha dame for å "catche opp" med venne gjengen? :)

 

Joo, altså det kan jo godt være at han ikke er interessert, men jeg tror nok ikke det er noe særli press fra vennegjengen liksom.. Men nå er det vel bare å vente å se hva som skjer...

 

:)

Lenke til kommentar

Ja, nå virker det som om stemningen mellom oss er blitt "normal" igjen og slik den var :D Men skal jeg spørre om han vil bli med å se film fordet? :/ Er liksom redd for at jeg skal virke masete og "desperat" og at han derfor vil trekke seg...

 

En annen ting jeg har lurt litt på.. Altså han er litt stor og jaaa, ikke akkurat den typiske "handsome" typen for å si det sånn. Så jeg lurer på om han kanskje er så usikker på seg selv og er så sjenert at han tror at JEG bare mener det som venner, og at han er redd for å "brenne seg"? Bare en tanke, men den er sikkert helt latterlig..

Lenke til kommentar

Selfølgelig skal du spørre om han vil bli med å se film. :)

Jeg kan ikke se noe annet enn et positivt utfall av det. Enten blir han med, eller så kan han ikke der og da, men vet at du tar litt initiativ til å møtes.

 

At han er redd for å brenne seg kan absolutt hende. Det gjelder ikke bare de som er litt store og litt mindre handsome, men det gjelder alle. F.eks. har jeg ei venninne som absolutt har utseende med seg. Men siden hun ser så bra ut, så er det ytterst få som tør å prøve seg på henne siden hun blir fort plassert som "out of my league", og de få som tør å prøve seg er de som har så høyt selvbilde og jentedrag at de ender opp med å playe henne.

Hun, som har tidenes utseende og alt på plass, tør aldri å prøve seg fordi hun har brent seg før, og ikke vil bli brent igjen.

Så ja, det er absolutt en mulighet at han er redd for å brenne seg.

Lenke til kommentar

Ah, nå går det virkelig veien! :D Det virker som om han har begynt å forstå at jeg virkelig mener det som mer enn bare venner, og han virker i alle fall som han og gjør det. Han er ikke flau over å snakke mye med meg foran vennene og sånt lenger heller :) Og folk har begynt å spørre om vi har noe "på gang", fordi det visstnok er veldig openlyst :p Blir ikke film denne helgen, da han skal spille konsert både i morgen og på søndag. Men det blir kanskje neste helg? :) Å, jeg er så glad! :D

Lenke til kommentar

Eh, jaaa... Altså det kommer liksom så utrolig an på humøret hans hvordan dagen blir. Har han en bra dag er jo alt koselig og hyggelig som jeg sa i innlegget over. Men har han en dårlig dag, føles det plutselig som om han virkelig ikke vil ha noe med meg å gjøre.. Og nå blir jeg snart helt gal av å drive og tolke ALT han gjør, for å se om jeg forstår det bedre.. Er det kanskje best å si det til ham? Eller blir det altfor drøyt og kanskje det skremmer han bort? :/ Liksom bare si noe sånt som "Nå har vi pratet med hverandre omtrent hver dag i over 2 mnd. og har snakket mye og sånn. Men er det bare jeg som føler at det er noe mer her? For viss ikke kan vi jo like godt få det ut av verden, og heller bare fortsette å være venner?" eller noe sånt..?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...