Gå til innhold

[Løst]Hjelp til gjenoppbygning av partition table


-Olsen-

Anbefalte innlegg

Heisann folkens,

Nå har jeg virkelig klart noe fint.

 

Skulle formatere en minnepenn, men ved en feil var min eksterne harddisk valgt. Den var stilt inn på fat32, hurtigformatering og "lag oppstartsdisk til dos" (eller hva det nå det heter).

 

Fant ut etter ca 5 sekunder at det var feil enhet, og kastet meg over avbryt knappen.

Men fikk ingenting for innsatsen, det var for sent. Lastet ned et program "partition table doctor", men fra dette var den ingen hjelp og få, den derimot mente at harddisken var fat32, så turte ikke prøve recover der. Fant så ut at jeg skulle ta en ny hurtigformatering over til ntfs, og da la den fullføres.

 

Men når jeg nå skulle prøve å bruke ptd, kom det "io-feil".

Det optimale er å få lagd ny partition table. Men kan vel også bruke get back data, men problemet da er at jeg ikke har noen like store lagringsmedier.

 

FYI: Jeg anså ikke innholdet viktig nok til å ha en backup av denne harddisken, da den er relativt stor. Men allikevel så viktig at jeg ønsker å gjøre mye for å få det tilbake. Årsak til denne ekstrakommentaren; Dere behøver ikke si at jeg skulle hatt backup.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har nå søkt ferdig med GetBackData. Fant masse filer, ser egentlig ut som alt, selvom noen mappestrukturer er litt ødelagt.

 

Har også lagret alt fra step 1-3. Er det nå mulig å bare bruke informasjonen getbackdata har samlet til å bygge opp partisjonen igjen? Fant ingen slike muligheter. Eller må "redde" ut alle filene til en annen harddisk, for så å lage ny partisjon på den eksterne disken min?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...