Gå til innhold

Ny kvalitetstelefon til en rimelig penge


vonLime

Anbefalte innlegg

Jeg er på jakt etter en skikkelig telefon, ettersom jeg rett og slett er drit lei min LG KF750 og alle 'insektene' den utsetter meg for.

 

Det viktigste med den nye telefonen min er at den har bra byggekvalitet(og uten mye bling og tull), grei total kvalitet på maskinvare, god kalender, GPS, og at den er rimelig.

 

Tenker litt på Nokia 6710 Navigator, men er bekymra for skjerm, batteriet og at kvaliteten på telefonen generelt er for dårlig.

 

Ellers så har jeg tenkt på E72, men den har vel ikke integrert GPS som er brukbar i bil. Er det mulig å få full Nokia maps 3.0 vha *kremt* alternative metoder?

 

Til sist vurderer jeg Blackberry Bold 9000 eller 9700, men er litt redd for at kameraet ikke holder mål.

 

Er ikke så veldig glad i trykkskjermmobiler, men om jeg må ta det, så vil jeg ha en med AMOLED-skjerm som er kapasitiv.

 

Jeg har ikke egentlig noe budsjett, men vil helst holde meg under 3000 kroner. Kan godt være Netcom Flexitalk 99 på telefonen også. Må jo ha et abonnement, og da kan jeg likegreit ha et med månedsavgift.

 

Noen som har forslag til meg?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har tenkt en del på saken, og det står nok mellom E71, E72, HTC Snap, BlackBerry Curve 8900, og BlackBerry Bold 9700. Har riktignok mest lyst på 9700'n, men så koster den 5000 mer enn det billigste alternativet.

 

De prisene jeg har på telefonene er følgende:

E71         899,- (m/abo)
E72        1799,- (m/abo)
Snap        649,- (m/abo)
Curve      4100,- (u/abo)
Bold       5800,- (u/abo)

 

Spørsmålet er om E72 er verdt de 900 kronene ekstra i forhold til E71. Og er den bedre enn Snap?

 

Vil skjermene på BB-telefonene gjøre at de andre ikke burde vurderes i det hele tatt, eller er de for svake på andre områder?

 

Jeg skal som sagt bruke telefonen til meldinger, ringing, noen bilder i ny og ne, som GPS i bilen, og som kalender. I blant kan det bli noen lengre mailer på telefonen, og der kommer QWERTY-tastaturet inn i bildet. Jeg vil også ha mulighet til å se på bilder og evt film på telefonen, men jeg har en MP3-spiller med 3" touch skjerm, så det er ikke noe som kommer til å skje ofte. Kan også hende at jeg hører på musikk mens jeg venter i byen eller noe, så 3,5mm jack er ikke å forakte.

 

Hvilken av disse skal jeg velge? Det virker som om E72 er det beste valget, men den er litt kjedelig, så jeg er litt fristet til å gå for den litt mer spenstige BlackBerry-en, eller Snap, som har windows mobile i stedet for kjedelige S60.

 

Har funnet ut at budsjett er på ca 1900 kroner. Om den skal koste mer, så får jeg ikke kjøpt før på nyåret. Veit E72 ikke har GPS-programvare installert, så må i så fall kjøpe Ovi Maps 3.0(kjør tillegg), og de 500 kronene ekstra som de koster, skal jeg nok klare å tvinge ut av meg.

Lenke til kommentar

Jeg ville nok ikke vurdert HTC Snap. Den er ganske grei, men den kjører Windows Mobile Standard, og skal man kjøre Windows Mobile i det hele tatt i dag bør man ikke røre noe annet enn Professional utgaven, som er den man finner i alle trykkskjermtelefoner fra HTC, som kjører Windows Mobile.

 

Har du vurdert eksempelvis HTC Hero? Her får du god byggekvalitet, ytelse og ikke minst muligheter i form av programvare gjennom Android Marketplace, samt herlig integrasjon med Google sine tjenester som gmail, google contacts og calendar.

 

Tenkte jeg bare skulle hive den inn i diskusjonen ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...