Gå til innhold

Corsair Hydrocool 200


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-QqZexW9o

Høres fornuftig ut. Det virka som om settet var helt grei hadde bare blokka vært litt bedre undersøkt og rettet feilen før den ble sendt til dere. Litt slækt av Corsair :grumpy:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Høres fornuftig ut. Det virka som om settet var helt grei hadde bare blokka vært litt bedre undersøkt og rettet feilen før den ble sendt til dere. Litt slækt av Corsair  :grumpy:

 

Er redd for at det er Delphi som er synderen, da det er de som produserer blokkene. Men for dårlig er det.

Lenke til kommentar

anders: H|OCP prøvde 3 blokker, to var konkave, den første kom ferdig korrodert....

 

Yummy: jeg sier ikke at du skal planslipe blokker som corsair skal ha tilbake, men jeg var ikke av det inntrykket at det var bestemt så tidlig i skrivingen av omtalen at blokken skulle tilbake

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Jeg har nå mottatt ett Corsair hydrocool 200 og er strålende fornøyd med det.. Enkelt å montere, lite støy, bra kjøling.. Jeg var så heldig å få dette veldig billig, men jeg vil si det er verdt mer enn de 1000kr jeg ga for det..

 

Nå kjører jeg xp2500@2200 og temp ligger ca på 37 grader. rom temp er ca 23-24 grader og Hydrocool viser 26 grader i displayet.. Jeg har mottatt ny ram, som til nå har hindret meg i å gå noe særlig lenger med oc.

 

Da jeg satte sammen alt, hadde jeg alt på default, xp2500@xp2500 og da viste cpu temp 27 grader. Jeg hadde da plassert hydrocoolern ved vinduet slik at den fikk frisk luft, og da viste den 18.5 grader. ( den stod en meter fra ett halvåpent vindu)..

 

Jeg må innrømme at jeg ikke akkurat ble så veldig oppmuntret av å kjøpe dette etter å ha lest her, men så må man huske hvilken "mega" tabbe OK.no gjorde da dem testet den vifta jeg kjøpte sist, TT Volcano 11.. Den var ikke så bra som den testen skulle tilsi...

 

Link til noen bilder jeg tok mens jeg installerte-- > http://www.dlord.org/gallery

 

Og ps, noen som vet hvor man får kjøpt gpu kjøler for systemet?

Lenke til kommentar

Bra å se at noen er fornøyd med Hydrocool 200. Har planer om å kjøpe en slik selv, da den virker svært lett å montere. Når det gjelder konkave blokker, så eksisterer det ikke lengre, i følge forumet til Corsair. Når det gjelder GPU og NB kjøling, har ikke Corsair kommet med noen slike ennå. Du kan lese mer her: http://www.houseofhelp.com/forums/forumdis...?s=&forumid=155

Endret av Cola-boks
Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...