Gå til innhold

Hvor kan jeg kjøpe egendefinert nummer til telefon?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Vel når jeg spurte telenor sa de bare at jeg kunne velge mellom noen nummere. Ikke egen definere det etter nummer som ikke er i bruk.

 

Hvis du ser etter på websida til npt.no og leter litt så vil du finne noen lister på alle telefonnummerseriene og hvilken operatør som har disse. Så hvis du har funnet deg et telefonnummer så må du jo spørre den operatøren som har nummerserien dette nummeret ligger i. Alle nummerserier er ikke tildelt noen operatør, så hvis du ønsker deg et av de numrene kan du vel starte ditt eget teleselskap og forsøke å få tildelt den nummerserien du ønsker deg av NPT.no.

Lenke til kommentar
Tror veldig mange glemmer at nesten alle de 2-3 første tallene er låst opp mot retningsnummer, operatører, service nummer osv. Og på grunn av dette blir det veldig få kombinasjoner som er verdt mer enn 1 kr.

 

 

Og her kommer NPTs nummerplan E164 inn, slik at man ser hvilken operatør som har tildelt den nummerserien man ønsker seg nummer fra. Alle ledige nummer som begynner med en viss kombinasjon gis ut fra den operatøren som har opprinnelig fått tildelt nummeret (Portering av nummer har altså ingenting å si her). Porteres nummeret ut og deretter kanselleres, flyttes det tilbake til opprinnelig operatør etter 3 mnd.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...