Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

dårlig ytelse av pc


Anbefalte innlegg

hei!

 

har her en pc som jeg kjøpte for ca 1 år siden hos komplett.no, den har fått yterligere dårlig ytelser en før. bruker lenger tid på å starte opp, lagger på wow ligger jevnt 60 fps og 10-15 fps der det skjer mye. jeg har ingen anelse på sanne ting men søkte litt rundt og tok en 3d mark test, jeg har også nå fått en feilmelding ved oppstart 3rd hdd smart: backup and replace, Re-allocated bad sector eller noe sånn. men jeg har jo bare 2 egentli:S hvordan kan det ha seg?

defregmentert hver uke og virus scannet.

 

her er info om pc'n:

Hovedkort: Asus M3A, AMD 770, Socket-AM2+, DDR2,

 

CPU: AMD Athlon 64 X2 6000+ 3.0GHz Socket AM2

2MB, BOXED m/vifte

 

ram: Corsair Value S. PC5300 DDR2 4096MB

Kit w/two matched Value Select 2048MB

 

Skjermkort: Gainward GeForce 9600GT 512MB GDDR3,

PCI-Express 2.0, 2xDVI/HDCP/HDMI

 

hadde jo trudd at den skulle yte litt bedre enn det den har gjort:S

 

her er adressen til resultatene til 3dmark: http://service.futuremark.com/home.action;...4D1C7C714C1D98E

 

takk på forhånd for svar:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

takker for svar, etter litt leting så må harddisken byttes ut så nå har jeg bestillt en WD Green 1tb harddisk så da får vi se om det hjelper litt:) siden den må byttes ut uansett.. eneste jeg reagerte på testen var at når den testet cpu så låg jeg på 0-1 fps:S

Lenke til kommentar

åja, søren og. men den var jo billig og er jo lærling så flusser ikke akkurat med penger:S men har en fra før da, er fornøyd med den:) takker for alle svar:) kanskje pc'n burde bli oppdatert med flere deler? for å bli optimal? eller er den bra sann som den er? hva sier ekspertene?:)

Lenke til kommentar

glemte og si at jeg får et slikt sett med min bror pga han skal bytte ut sitt :Corsair Value S. PC5300 DDR2 4GB Kit w/two matched Value Select 2048MB

 

jeg har allerede et sånt sett, vil jeg merke stor forskjell mon tro? eller vil den berre bli kjappere ang bakrunnsprogrammer og sånne ting?

Lenke til kommentar

Ytterligere RAM vil nok ikke utgjøre noen forskjell såvidt jeg vet. Hvis du vil ha mer spillytelse bør du i første omgang tenke på et nytt grafikk-kort.

 

48xx serien til ATI begynner å fases ut og koster heller ingen formue, men er fullgode til lett/medio spilling. (de rimeligste)

 

Du må isåfall også se nærmere på strømforsyningen din for å finne ut av hva maskinen din takler av nye deler/grafikk-kort.

Lenke til kommentar

åh, hmm.. hvordan vet jeg at strømforsyningen tåler det? har denne: NorthQ 4775-500BULK, ATX 500W, 120mm, skal jeg finne ut delene så å trekke fra strømmen de bruker så + på de nye delene? hva er det viktigeste å se på når det gjelder nytt skjermkort? er ikke så flink til sann:S

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...