Gå til innhold

Elsker 80 tallet!


spetwols

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Var nok stort sett kassettspillere ja. Vinyl var godt på vei ut, selvom jeg husker jeg kjøpte noen 7" vinylsingler fra tid til annen, men det var unntaksvis. CD'n kom i 1983 og det tar jo alltid litt tid før ting begynner å ta av. I begynnelsen var det voldsomt dyrt å kjøpe CD-spiller, og utvalget var dårlig. Jeg for min del kjøpte vel ikke CD-spiller før på begynnelsen av 90-tallet.

 

Mitt beste minne fra 80-tallet var utvilsomt Def Leppard.

Lenke til kommentar

Jeg vil vel si at hockeysveisen var på sitt verste fra 1983 - 1988. Noe hang igjen inn i 90-tallet også, men jeg fikk inntrykk av at rundt 1989 begynte folk å klippe seg igjen. "Gladmusikken" fra 80-tallet er også hovedsakelig fra denne 5 årsperioden, men kanskje man må ta med seg ett år før og etter her, altså 1982 - 1989. Det er i alle fall slik jeg husker det.

Lenke til kommentar

Ja bortsett fra at den sugde noe så ekstremt. Du måtte først balansere 3 sensorer rundt tv'n, taste inn spillkode på panelet på hansken, og når det virket var det ekstremt rykkete og umulig å spille noe seriøst med. Pluss at sensorene ramla ned så man endte med å tape driten fast. Her er en passende anmeldelse:

 

 

"Playing top gun with the power glove, it's like pukin on a pile of shit"

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Det var stort sett kassettspilleren som regjerte gutterommene på 80-tallet. Helst en dobbel. :)

 

aha det hadde jeg nesten glemt. Men da fantes det plate spiller og cd ikke sant ? hvorfor var ikke det like populært da ? var det fordi cd spiller og plate spiller var en del dyrere ?

 

Antageligvis var kassettspillere så populære for de man hadde muligheter for innspilling fra hvilket som helst medium, enten det var plater, CDer, kassetter, TV etc. Med en god spiller og gode kassetter blir jo lyden meget god. Også kunne man kjøpe seg en Walkman og høre på kassettene der man selv ville.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...