Gå til innhold

Samsung LED tv'er


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har sett begge og så ikke noen nevneverdige forskjeller på de, dog så jeg de ikke ved siden av hverandre. Var også lite clouding å se på 8-serien, men det er litt tilfeldig etter hvilket tv en får (noen 7-serien har store problemer med clouding, andre ikke). Spørsmålet er nok mer om du er såpass følsom for etterslep at du trenger 200hz eller ei. Rødt var ikke så hissig på 8-serien som på 7-serien.

Lenke til kommentar

har nettopp kjøpt en Samsung UE46B6050 - 46" LCD-TV, utrolig fornøyd med den. Utrolig deilig bildekvalitet og veldig tynn. Har ingenting å klage på bortsett fra en farge strek som kommer opp mitt i skjermen av og til, men dette går på garanti fra komplett så regner med å få det igjen.

Endret av sanktbauer
Lenke til kommentar
Litt usikker på hvor følsom jeg er for etterslep... ;) Har hørt noen sier 200hz gjør bildet "unaturlig, naturlig", om det er noe sense i det... Altså at det er litt for naturlig bilde på 80XX når 200hz er aktivert.

 

Noen synspunkter på dette?

Jeg skrur alltid av all behandling og dippedutter når jeg ser film, for som du sier så blir det litt for mye av det gode (unaturlig). Stikk innom en butikk (Elkjøp og Lefdal pleier å ha slikt i demo) og spør om å få se på Philips XXPFL9704H sin "innebygde" panorerings-/bevelgesesdemo. Da får du se en nokså brutal panoreringsfilm med 50hz og 200hz. Er nok noe overdrevet, men du ser fort om det er akseptabelt eller ei. Ellers så kan du jo bare sette på et Formula-løp og/eller en fotballkamp og se om du plages ved normalt bruk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...