Gå til innhold

Netshop Supertirsdag 27. Oktober kl. 10:00


Anbefalte innlegg

Strømforsyningstester, 24 pins, m/L

 

En enkel og rimelig måte å teste om strømforsyningen din fungerer og leverer de spenninger den skal. Den har følgende innganger: ATX (24 pins,P4, P6, P8, Standard drev (4-pins), Minidrev/floppy (4-pins)

 

før: 265,- 150,- inkl. mva

 

 

 

46" LED LCD-TV Samsung UE46B7020

 

LED-TV er det naturlige valget for deg som vil ha en elegant, tynn og miljømerket TV med suveren bildekvalitet. LED gir en utrolig bildeopplevelse med uovertruffen briljans, fargemetning og kontrastomfang.

 

før: 15995,- 14500,- inkl. mva

 

 

 

14.1" HP Pavilion dv4-1210eo m/3G

 

Med en slående industridesign og kraftige underholdningsfunksjoner på innsiden er denne lette 14,1-tommers bærbare PCen perfekt for underholdning, kommunikasjon og produktivitet når du er på farten privat og på jobb.

 

før: 6995,- 5750,- inkl. mva

 

 

 

Pioneer LX03 High-End Hjemmekino

 

LX03 er et kraftig og avansert High-End DVD hjemmekinosystem som spiller hele filmsamlingen din med stor presissjon og gir full oppmerksomhet til selv de minste detaljene i både lyd og bilde.

 

før: 6995,- 4995,- inkl. mva

 

 

 

Cordless Freedom 2.4 Joystick

 

Trådløs joystick fra Logitech med Autofire, Force vibration, Makrostøtte, 10 Knapper totalt, Trådløs: 2,4 GHz, 3xAA batterier.

 

før: 575,- 349,- inkl. mva

 

 

 

Sunbeam vifte, LED, 4xBlå

 

Her er en kabinettvifte utenom det vanlige. Med blå LEDs i en transparent vifte får man en spennende blå effekt når viften går. * 80 x 80 x 25mm * 4 x LED gir skarpt blått lys

 

før: 119,- 40,- inkl. mva

 

 

 

Mini Akvarium, m/pennestativ

 

Mini Akvarium, m/pennestativ

 

før: 195,- 89,- inkl. mva

 

 

 

Nostalgisk radio, "Vacuum Tube"

 

Nostalgisk radio, "Vacuum Tube Design" AM/FM

 

før: 249,- 129,- inkl. mva

 

 

 

Juletre, fiberoptisk, 60cm

 

Julen nærmer seg med stormskritt, og som tradisjon er har vi igjen tatt inn et parti "julgodis" til våre kunder. Istedet for de tradisjonelle julelyspærene har dette treet fiberoptiske kabler som "roterer" og skifter farge hele tiden - et riktig så spektakulært skue! Passer like bra for den teknofrelste som menigmann som er lei av å støvsuge nåler når festlighetene er over.

 

før: 195,- 95,- inkl. mva

 

 

 

Fascinations Sanddekorasjon DeepSea

 

Et utrolig flott kunstverk som er håndlaget i Østerrike av den anerkjente kinetiske kunstneren Klaus Bosch. Selve skulpturen er en rund treramme med glassplater. Ved å dreie på rammen vil sanden på forskjellige måter renne ned gjennom væsken mellom glassplatene og lage et nytt landskap - hver gang. Meget fascinerende og dekorativ. Ved å plassere en liten lampe eller spotlight over skulpturen blir dette et flott møbel som garantert vil bli et blikkfang på kontoret eller i stua.

 

før: 595,- 195,- inkl. mva

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...