Gå til innhold

Sendingen levert utleveringsenhet - Hva betyr dette?


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg bestillte en TV fra Komplett forrige uke og skulle få den på døra på onsdag som var. Grunnet problemer med terminalen og uten mulighet til å betale med kontanter skulle hun komme tilbake nogenlunde samme tid neste dag (Hun var her i 8 tiden). I dag kom posten rett etter 17.00, når jeg ikke var hjemme. Etter at jeg kom hjem sjekket jeg pakkesporingen så jeg at det sto "Tiltak: Sendingen levert utleveringsenhet ". Jeg er litt usikker på hva dette betyr.

 

Noen som kan forklare? Og dersom den ikke er på vei tilbake til Komplett og dersom den er på postkontoret, er det da mulighet å få levert den på døren ettersom det ikke er mulig å hente den selv?

 

Edit; Dersom denne tråden er feilpostet, feel free to move it.

Endret av Mondania
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Utleveringsenhet er postkontor eller post i butikk. For deg mest sansynligvis et postkontor. Hvis du vet hvilket postkontor du hører til, så kontakt dem. Ble litt uklart skrevet. Mener å huske at posten vil prøve å levere pakken på nytt om man mislyktes første gang. Skal få tekstmelding om dette også. Husker ikke om man må betale ekstra om posten ikke kan klandres for at pakken ikke har blitt levert? Men som sagt, kan jo ringe postkontoret.Står mer her:

http://www.posten.no/Produkter+og+tjenester/Pakker/298.cms

Endret av ronron25
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...