Gå til innhold

Samsung S8000 Jèt - Diskuter den her!


Anbefalte innlegg

haha, les første innlegget mitt igjen du. Da ser du hva telefonen min har gjennomgått. rundt tre meter, dunket borti kanten av stilaset ca. halveis og rett ned i asfalten. Fikk ikke en eneste ripe i skjermen, men mange hakk på bak dekselet.

 

Den har også fallt med skjermen på kanten av bassen min, fra litt under takhøyde.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så det ;)

 

Nå er det mest "bruksriper", altså de som kommer av å ligge i lomma el, som bekymrer meg.. Akkurat det er det kun glasskjermer som takler sånn noenlunde.

 

Men, løsningen er lett; http://www.zagg.com/invisibleshield/samsun...ins-shields.php.

 

25$ eller knappe 150kr er alt som trengs for å beskytte hele telefonen, evt drøye 75 for kun skjermen.

Lenke til kommentar
Glass, trur jeg. Ja, selv syns jeg den er mye bedre enn iphone og ipod touch. Den er rask og pressis!
Kun berøringsskjermer (=kapasitiv) har glass. Jét har trykkskjerm (=resistiv). Og nei, den er ikke like responsiv som berøringsskjermer, slik som iphone og hero.

 

Jeg skulle egentlig ha en jét, da den stiller jevnt over veldig bra på alt. Men etter å ha prøvd den ved siden av omnia hd som har berøringsskjerm, skiftet jeg mening. Så jét har ikke bedre skjerm målt mot kapasitive skjermer OM du skal bruke fingrene til å styre. Pr. Dags dato er det ingen mobiler på markedet som har like god berøringsskjerm som iphone.

 

Så trykkskjermen er ikke Jét sin sterke side, selv om det ei er en svakhet. Det fine med jét er at den ikke har noen åpenbart store svakheter. Den kan dessuten skilte med styrker som 800x480 oppløsning på en 3,1 AMOLED skjerm (disse skjermene er råe) med en 800 mhz prosessor og 5 mpx kamera for rett over 3000 kr. Det er bra!

 

Mitt valg falt på omnia HD likevel, og kan ramse opp grunnene (i forhold til Jét) i rekkefølge av viktighet: Kapasitiv berøringsskjerm (!!!), batterilevetid, større skjerm(3,7), smarttelefon OS, bedre kamera, HD videoopptak, større internt minne, innebygde stereo høyttalere, medfølgende gps program... men.. nesten dobbelt så dyr : p

Endret av apegryn
Lenke til kommentar

Ang. meldinger så spørs det hvor kravstor du er. Alltid en overgang fra tastetelefon til touch. Jeg hadde dennne mobilen i to måneder og syntes sms gikk relativt greit å skrive (bortsett fra vanskelig redigeringsmulighet, se lenger ned), dog ikke så kjapt som vanlige taster. Jeg solgte min Samsung Jet bl.a. fordi:

 

* Den ser hele tiden grisete ut, pga alt er speilblankt, skjerm, sider og bakside. Alltid fettete. Du gjør ikke annet enn å tørke den på t-skjorta hele tiden.

 

* Dårlig lyd i ytre høyttaler, attpå til vender den ned når telefonen ligger på et bord, slik at lyden kveles og høres metallisk og spinkel.

 

* Sykt system for valg av nettilgang. Skal du lese på nettsider og veksler mellom hjemmenettverket og mobil-nettet borte hjemmefra må du for hvert skifte bytte profil via mange tastetrykk. Min gode, gamle Nokia N82 bare spør om jeg vil koble til hjemmenett eller mobilnett, Samsung gjør dette til en sær jobb hver gang :no:

 

* Widgets'ene er bare til irritasjon, av og til kommer du borti "fanen" til venstre og drar inn en widgets som du så må kløne for å få bort igjen. De fleste av dem er også bare tull og tøys (antall dager fra røykeslutt, osv ...)

 

* Når du får SMS og trykker på "Vis" må du ofte trykke på skjermen flere ganger, ofte 5 - 6 ganger før noe skjer. Irriterende!

 

* Når du skal skrive SMS, i skrivevinduet er det ingen "piltaster" for å flytte markøren inne i teksten, du har bare slettetast. Dvs. at hvis du skal redigere noe feil midt inne i meldingen, må du prøve med neglen å plassere markøren der du vil skrive / rette. Knølete!

 

* Musikkspilleren, når du lager spillelister, så spilles låtene alfabetisk bakfra! Du får ikke spilt dem forfra. Ikke noe dødelig problem, men et symptom på koreansk annerledeshet. Du kan heller ikke fintune equalizeren, men må nøye deg med forhåndsinnstilte.

 

* Kamera ikke noe å rope hurra for, OK bilder når sola skinner, men ellers ... Nei.

 

Var veldig positiv til denne telefonen de første par - tre ukene, men så tapte det seg. Synes nå det bare er en dillete "leketelefon", med en ganske femi look. Fant ut at min "gamle" N82 faktisk var en mye bedre telefon enn Samsung Jet, selv om den har lavere "fancyfaktor". Blir neppe Samsung neste gang ...

Endret av Oldandugly
Lenke til kommentar

Heisann, en Kompis har skaffet seg denne, men vi prøver å få Hotmail lagt inn på E-post, men det går ikke, har fått flere oppsett fra telenor, vi har gjort det manuelt med oppsettet fra OmniaHD og Satio men det hjelper ikke, Vi spurte på mobildata da sa de at vi måtte ringe microsoft, men de sier det er samsung som kan det for det er dems product. Samsung sa de at vi måtte bruke installasjonsveiviseren igjen, eller bare gå ut på nettleseren og hente mail men det er jo veldig tungvint. Noen som kan hjelpe?

Lenke til kommentar

Hei :D

 

Jeg har hatt Samsung Jet i ca 5 uker.

Uansett, den fysiske "lås opp" knappen på siden av telefonen henger seg opp noen ganger. Det som kan hjelpe er å slå mobilen av og på, men jeg syns det er tungvint. Jeg har ringt Samsung, og de sier at det som kan hjelpe er å tilbakestile hele telefonen. Jeg vil helst ikke det for da mister jeg alt av instiller osv :no:

 

Er det noen andre som har samme problem som meg?

Lenke til kommentar

Hei!!

 

Etter mange år med Sony Ericsson har jeg nå gått til anskaffelse av en Samsung telefon. Er fryktelig uvant, men begynner å bli vant til den nye Jete'en min. Siste SE var C905. Ser ut som om Samsungen kan bli en bra telefon bare jeg får trykka litt mer på den.

 

Meeeeeen, er det noen som vet om det går an å få smileys når man skriver sms? Og er det noen som vet om det går an å få smsmeldingene som chat? På min C905 ble meldingene liggende som snakkebobler under hverandre omtrent som msn. Veldig ovesiktlig. Går det an på Jet'en? Og en siste ting? Bruker gps'en internett når den finner posisjoner? På c905 kunne man velge om man bare skulle bruke gps'en eller om den i tillegg skulle burke nettilgang for raskere å finne posisjon. Blir dyrt om jet'en bruker nettet heletilden når jeg bruker gpsen.

Lenke til kommentar

Kan være noen har nevnt det før, men er det mulig å få gratis versjonen av Skype på den? Har lest det noen steder. For såvidt jeg vet koster vell Lite versjonen penger...

 

Ellers har jeg hatt telefonen i noen uker nå da, og er forsåvidt fornøyd. Ikke mye å utsette på den. Da jeg kjøpte den sto valget mellom Iphone og Jet, og jeg synes egentlig man får mer for pengene på Jet. Jeg visste jeg kom til å savne apps, og det gjør jeg, men ettersom jeg var klar over det når jeg kjøpte telefonen så klager jeg ikke på det. Ellers bruker jeg nettleseren mye, den fungerer helt ypperlig, og det er det viktigste for meg. Kvalitet på lyden på samtaler er ok, og det er lett å skrive sms. Bedre enn på Iphone synes jeg personlig. Har også brukt musikk spilleren en del, og den fungerer flott. Video har jeg ikke prøvd, men hører at mange skryter av den, så må se å få lastet inn video. Jeg kjøpte skjermfilm og silikon cover på ebay for 75kr som er laget til Jet, og er glad jeg gjorde det. Telefonen ser litt freshere ut i samme slengen. Kameraet er også helt ok, jeg hadde LGKC 910 før denne, og den kjøpte jeg i hovedsak bare pga kameraet. Kameraet på denne er ikke stort dårligere, men det var heller ikke derfor jeg kjøpte den. Når det kommer til fysisk størrelse synes jeg den er meget lommevenlig, og det er litt digg. Så lenge du ikke trenger apps, så anbefaler jeg sterkt denne modellen. Håper bare at det går ann å kjøre vanlig skype på den, tror kansje det går ann å laste på torrents via pc og få det over, litt usikker. Derfor håper jeg noen har en erfaring på det.

Endret av BjoroyIL
Lenke til kommentar

Og en ting til, summerer opp begge spørsmålene mine jeg forresten..

 

Den første, får man gratis skype til Samsung Jet? Og er det noen som har problemer med liten lagringskapasitet til SMS? har bare plass til en 200 meldinger..Er rart, siden det er 2gb internminne, noen som vet hva jeg kan gjøre?

Lenke til kommentar

Hei!

 

Er det noen andre som sliter med at tastelåsen låser seg opp ufrivillig? Når jeg har den i lomma er det veldig fort gjort å komme borti knappen på høyre side slik at tastelåsen går av. Det har ført til at jeg har ringt utallige samtaler til siste man på anropslista. Dette begynner å bli veldig irriterende. Snakket med Samsung. De sa at det ikke var noe å gjøre med. Går ikke an å deaktivere tastelåsknappen. Er jo idiotisk at ha en knapp som stikker litt på utsiden av telefonen som tastelåsknapp. Holder du den inne et par sekunder er det jo gjort.

 

Grrrrr

Lenke til kommentar
det problemet har jeg aldri opplevd. skal jo godt gjøres å klemme knappen inn i 5 sekunder ved å bare ha den i lomma?

 

 

Telefonen låser seg opp etter knappe 2 sekunder da og ikke 5. Bruker du det medfølgende etuiet blir knappen allerede da påført litt press. Er ikke mye som skal til for at knappen holdes inne i 2 sek. Bare sitte i en stilling en liten stund det. Man har sikkert ikke dette problemet om telefonen ligger i brystlomma eller jakkelomma. Sikkert ikke om man har telefonen i taske på belte heller. Men jeg liker nå å ha den i bukselomma jeg. I jobben blir det mye inn og ut av bil. Har opplevd at den har ringt til siste på andropsliste 20 ganger før jeg har merka det. Det har skjedd mer enn en gang.

Lenke til kommentar

Kjøpte meg Jét i går.

Er meget fornøyd så langt, men det er noen småting jeg håper kan endres på.

Jeg har ikke fått oppdatert tlf, programmet som følger med sier bare at tlf ikke støttes. Det er godt mulig det er en relativt ny software på den fra før.

 

Første jeg gjorde da jeg fikk tlf var å kopiere over Flash Gordon (1980) dvdrip ,noe som funket ypperlig :p

 

Youtube:

Når jeg går til youtube, bruker den automatisk m.youtube.com noe jeg tipper er mobilversionen deres. Der er det noen filmer som ikke støttes! F.eks

får jeg ikke spille av, "Not available on phone" står det. De få klippene jeg har spilt av ser ut til å være av dårlig kvalitet også (godt mulig det er klippene som er slik og ikke m.youtube.com).

 

Musikk:

Den funksjonen du får når mobilen legges sidelengs mens du spiller musikk virker helt ubrukelig. Den er lagger og er treig!

 

Bildenettleser:

Fungerer greit, men kunne godt vært raskere.

 

Kuben/Cube:

Kunne godt vært raskere og mer oversiktlig. Sliter med litt det samme som den musikk funksjonen jeg nevnte tidligere.

 

Jeg har forsåvidt gått inn og endret det slik at CPUen kjører konstant 800Mhz.

Om noen andre vil prøve det så er guiden her.

1# Ta frem tastaturet og trykk *#7412359# (virker ikke dette prøv andre alternativet i linken)

2# Trykk back knappen (nede til høyre på skjermen) noen ganger til du kommer til ytterste menyen.

3# Trykk "8" på tastaturet for å velge [8] Common

4# Trykk "8" på tastaturet igjen for å velge [8] DVFS Configuration

Du vil nå se [Current Mode: DYNAMIC LEVEL] og en del valg der. [1] er STATIC LEVEL 0 (800Mhz) og [6] er DYNAMIC LEVEL.

5#, 6# og 7# Trykk "1" to ganger, deretter # for å aktivere.

8# Du kan nå trygt gå ut av menyene ved å bruke legge på knappen eller Cube knappen (legger programmet i bakgrunnen, hentes frem ved å holde inne Cube knappen).

 

Jeg merket ikke noe forskjell selv, kom gjerne med egne erfaringer om du prøver dette.

Endret av PantZman
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...