Gå til innhold

[Løst]Nytt headsett: film, musikk og spill


Kronkake

Anbefalte innlegg

Hei

 

Poster ikke ofte på diskusjon, men er i akutt nød for et nytt headsett. Hadde et 5hv2 som nå nylig "røk". Miccen funker ikke, bassen har begynt å skurre hvis lyden kommer over et visst punkt, og det er ofte dårligere lyd på ene øret enn det er på det andre. Jeg var en tur nede på datakjeden for å klage inn på garanti i og med at jeg bare har hatt det litt over ett år. Dessverre hadde Steelseries bare ett års garanti, så garantien hadde gått ut. Det var også forøvrig mitt andre 5hv2 headsett.

 

Ja, hadde vært greit om jeg kunne kjøpt fra MPX eller netshop. Trenger det relativt fort og fikk en litt dårlig erfaring med komplett her om dagen. Bestilte tidlig på lørdag forrige uke, og lagrene til komplett er flyttet til Oslo. Oslo brukte da 3dager på å få sendt det videre til Stokke som skippa det bort til nærmeste postkontor på dagen.

 

Jeg ser etter:

-God lyd til film og musikk

-Innebygget mikrofon

-Grei til spilling(Spesielt Cs:s)

-Sitter like bra som 5hv2 gjorde på ørene.

-Helst ikke så mye over tusen kroner

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For å utnytte de hodetelefonene trenger du et 5.1 lydkort, med mindre du har 5.1 på hovedkortet ditt. Som du ser på Razer_HP-1_Barracuda_5.1_Channel_Gaming_HeadphonesivnStandard.jpg bildet, er det ganske mange ledninger som du må plugge inn. Litt usikker på hva usb'en er til. Bedre lyd?

Uansett, så vil det funke til en ipod også, men da kan du bare plugge inn en av kontaktene, så du vil bare for stereo lyd. Kan se for meg at det blir veldig upraktisk med de resterende ledningene :p

Lenke til kommentar

Nå er ikke jeg en kløpper på lyd kort, men det integrerte lydkortet http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=49178...led#ProductTabs blir oppgitt til "7,1 surround", og jeg ser på baksiden at det er utrolige mange fine innganger.

 

Men jeg tror nok jeg må stå over i og med at jeg er avhengig av å få bestilt det fra komplett. Jeg har enda ikke peiling på hvilket headset jeg skal velge. Må få bestilt i løpet av idag. For se om jeg ikke får ta en surfe økt, siden ingen her har gitt meg noen gode anbefalinger. :ermm:

 

EDIT: Fikk en anbefaling på http://www.mpx.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=106568 noen som har erfaring?

 

EDIT2: Står mellom det over og http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfo...spx?plid=102870 for øyeblikket.

 

EDIT 3: https://prisguiden.no/product.php?p...iew=userReviews

 

LØST: Gikk for Roccats Kavo.

Endret av Kronkake
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...