Gå til innhold

Hvilken Tv er best?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De eneste virklige forskjeldene jeg kan se er:

Samsung: RikstTV.

LG: Bluetooth.

 

Mulige jeg har oversett noe eller tuller litt. syntes det var dårlig opsett av specs. på samsungen. Litt for sent på kvelden til å finne den andre steder for å skjekke.

 

Når det går på ytelse er de i mine øyne så godt som identiske, men jeg fant ikke infor om responstid. Dette er ganske vitalt. Du kan se om du finner dem på prisguide.no. Gjrene gjennom audiovisuelt.no. så setter du begge opp til sammenligning.

 

Da skal (i teorien) alle specs bli stilt opp mot hvernadre og man vil mye letter se hva som er bedre/hvilke funksjaoner de ene har kontra den andre.

 

etter et kort overblikk tror jeg LG vil være det korekte valget, men jeg skal ta en titt til i morgen. Med mindre det er komt gode svar fra andre brukere.

Endret av 2ball(s)
Lenke til kommentar

Panelresponsen er nok mer eller mindre den samme. Det finnes uansett ingen standard for hvordan dette regnes ut så det er ikke så mye å forholde seg til egentlig. Samsungen har et fortrinn og det er at den har dypere sortnivå, men LG har faktisk et litt bedre 100hz system. Til spilling er nok LG-en også litt raskere, så lenge man deaktiverer 100hz. Med andre ord er det ikke noe som veier den ene mot den andre, annet enn din egen smak...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...