Gå til innhold

Ny underkategori "Android" i Forum > Mobil og PDA > Programmer, spill og operativsystemer ( > Android)


Egen underkategori for "Android"?  

46 stemmer

  1. 1. Ja

    • Ja
      42
    • Nei
      1
    • Jeg har en merkelig og utøylelig trang til å stemme, selv om jeg ikke bryr meg, så jeg trykker her.
      3


Anbefalte innlegg

"Den store Android"-tråden begynner å få en god del innlegg, og det har dukket opp flere andre tråder i kategorien som også omhandler Android, det nye killer-OSet til mobiltelefoner. Jeg har sett kommentarer i Den store... tråden som klager over at det blir vanskelig å finne informasjon i en slik tråd - et kjent problem med samletråder. Skulle alle spørsmålene bli stilt i egne tråder, hadde de imidlertid fortrengt de fleste andre spørsmål fra "førstesiden" i kategorien.

 

Det er også trådinitiativ som burde vurderes som stickyer, ihvertfall om trådstarter tar på seg et ansvar for oppdatering av førstepost, som f.eks. "Anbefalte programmer til Android"-tråden. Slike stickyer vil nok ikke vøre helt hjemme i en såpass generell kategori som "Programmer, spill og operativsystemer", men i et eget Android-underforum, derimot...

 

Jeg synes, tror og mener at Android har gjort seg fortjent til en egen kategori i forumet, i hvert fall etter at Hero kom til Norge, har man sett en ganske stor økning i folk som lurer på noe. Og med flere Android-telefoner på vei, også fra andre produsenter, kommer antallet forummasse som omhandler operativsystemet bare til å øke.

 

Med ønske om allmenn aksept og stor entusiasme for forslaget (og deretter en rask innføring av ny underkategori "Android" ; )

NgZ

 

red: La til poll.

Endret av NgZ
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvilken markedsandel har android i norge, hvilken markedsandel har Windows Mobile i norge, og hvilken markedsandel har Iphone i norge?

 

Greit at dere har aktive tråder, men trenger dere virkelig et eget underforum for å lage guider, diskusjon rundt egne programmer osv? Går det ikke bare an å skrive "Android:" i emnefeltet?

 

Dette er nå mine tanker som bruker, ikke en offisiell forumuttalelse..

Endret av Alastor
Lenke til kommentar

Jeg skal ikke si at ikke andre mobil-OS skal få sin egen underkategori. Men de er ikke interessante for meg. :p Aktiviteten per i dag tilsier ihvertfall at en egen underkategori for Android kunne være ønskelig. :) Jeg vil tro aktivitet på forumet er mer interessant enn markedsandeler. Med iPhones svært lave markedsandel er den snart passert av android-modeller uansett, hvis det er det det står på.

 

@Alastor: "Andorid" i emenefeltet går selvfølgelig an, men det er da vitterlig ikke noe argument mot en underkategori. Det gjelder jo samtlige (under)kategorier. Dor å snu på flisa: Hvorfor ikke en egen kategori?

Lenke til kommentar

Min erfaring er at underkategorier i utgangspunktet ikke hjelper andre folk enn entusiastene å finne fram, de som vet at forumet er der og poster mye fra før.

 

Statistikk viser at for hver som poster, så er det 10 som leser, og da må man også tenke på at de som leser finner lettest mulig fram :).

 

Og når de som leser ikke finner lett frem, så blir det ikke nødvendigvis slik at nye brukere registrerer seg for å poste og selv bidra.

Lenke til kommentar

Går for så vidt å skrive "Android:" i emnefeltet men da må det passes på at alle gjør dette på en eller annen måte, så moderatorer slipper å redigere hele tiden.

 

NgZ: Er egentlig ikke interessert i andre OS enn Android jeg heller, men blir jo opprør visst ikke de og får underforum (visst vi får da).

:p

Endret av Kaggen
Lenke til kommentar
Min erfaring er at underkategorier i utgangspunktet ikke hjelper andre folk enn entusiastene å finne fram, de som vet at forumet er der og poster mye fra før.

 

Statistikk viser at for hver som poster, så er det 10 som leser, og da må man også tenke på at de som leser finner lettest mulig fram :).

 

Og når de som leser ikke finner lett frem, så blir det ikke nødvendigvis slik at nye brukere registrerer seg for å poste og selv bidra.

Nå er det stort sett "entusiaster" som kommer til å ha glede av å både lese og skrive om Android her på forumet. Det er de om er mest optatt av emnet.

 

Imidlertid tror jeg du tar feil når du sier at det blir vanskelig å finne for ikke-entusiastene. Selvfølgelig er underkategorien et klikk lenger unna, men til gjengjeld trenger du ikke bla forbi mange tråder som ikke er relevante. Dermed blir det lettere for alle å finne de trådene som er relevante. Tråden "godt gps program med offline maps" kommer til å få relevante svar, og brukere som leser den senere, vet at det "gjelder dem" Terskelene for stickyer osv. blir lavere, sjansen for at et spørsmål blir stilt 40 ganger fordi det ligger gjemt i en samletråd minker, og jeg tror terskelen for å poste i en trå blir mindre, fordi den ikke allerede er "eid" av noen andre.

 

Om underkategorien egentlig representerer noe mer bry for brukeren, tror jeg feilen er at de må inn i "programmer, spill og operativsystemer"-forumet. Ikke klikke der det står Android.

 

Hvis du er redd for at ikke-registrerte brukere ikke skal finne frem, vedder jeg en 100-lapp på at de fleste som leser android-relaterte poster på diskusjon for første gang kommer fra google, ikke fra forumforsiden. Og er det en ting som er lett for dem da, så er det at de allerede er i en egen Android-avdeling.. Det de er ute etter, samlet på ett sted. Ikke i en fantastisk lan tråd, og et utll andre mindre tråder, som du ikke aner om er relevant til Android eller ikke.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...