Gå til innhold

Problemer med Windows XP 64Bit, starter plutselig ikke?


Anbefalte innlegg

Hei

Jeg har et problem med windows xp 64bit pro. I min gamle maskin hadde jeg et problem med at etter en stunds bruk ville ikke XP starte. Den ble hengende på loading-skjermen til windows uten at den kom seg av flekken. Fant aldri ut hva det var, men prøvde med forskjellig XP versjoner og forskjellig disker.

 

Nå har jeg oppgradert Hovedkort, cpu og ram, og formaterte derfor for å få en fresh start. Innstallerte XP og det virket greit. Så skulle jeg bytte grafikkort,tok ut det gamle satt i det nye, fant så ut at jeg manglet en kontakt på psuen, tok derfor av det nye grafikkortet og erstattet det igjen med det gamle. Prøvde å starte opp, men idet windows kommer til lasteskjermen tar grafen seg et par runder over linjen og så restarter hele maskinen. Kommer heller ikke inn i safemode.

 

Da alt er skiftet ut bortsett fra hardisk, psu, dvd og grafikkort skjønner jeg ikke bæra. Noen som har noen tips? Er det windowsversjonen som er ødelagt eller er det hardisken. Fikk ingen feilmelding under formatering eller lignende.

 

Med frustrert hilsen

Børge

 

Specs:

DFI Lanparty 790GX-M2RS

AMD x4 2,6 ghz Black edition

8GB RAM

ATI 1650X

Hiper 530W

Endret av Børge_
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...