Gå til innhold

Homofili i Forsvaret!


Frick

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har delte meninger om homofile i forsvaret.

Jeg mener det er galt og forskjellsbehandle folk pga deres legning, men samtidig er jeg ikke helt for at de skal være i forsvaret.

 

Vet ikke hvorfor jeg mener det, men kan nå tenktes det henger sammen med at jeg føler meg ukomfortabel med homofile rundt meg. Men jeg mener at mine følelser ikke skal gå utover andre, så jeg ender opp med og ikke ha noe i mot det.

 

Men for eksempel i legionen så er det på hue og ræva ut hvis de finner ut at du er homo. Men først får du deg så pass med juling at det er skummelt. Og i usa så har de jo de samme tendensene hvis de får vite at du er homofil, men uten volden etter det jeg har skjønt.

 

Man kan jo spørre seg hvorfor folk er så pass redde / imot homofile. Men man får vel aldri et godt svar på det.

Lenke til kommentar

Tror det bIsk0p mener er at grunnen til at mange gutter ikke kommenterer på jenter er at man kan bruke dem som "felt madrass" men det kan man ikke med homofile.

 

Personlig ser jeg ikke neo grunn til at homofile ikke skal få være med, de gjør nok en like god jobb som alle andre.

Endret av Perrern
Lenke til kommentar
bIsk0p: Det er jo all verdens forskjell på jenter i forsvaret og homofile i forsvaret. Det er to forskjellige problemstillinger.

 

Hvorfor er det forskjellig? Det tradisjonelle synet på en homofil og jente er vel ganske likt.. Svak, feminin og redd for å få olje under neglene..

 

Jaja, det er kanskje det tradisjonelle synet. Men flesteparten er ikke sånn, i allefall ingen av de jeg har vært borti (jepp, jeg bruker megselv som eksempel, og jeg kommenterer bare de jeg har møtt, om du har andre erfaringer så må du gjerne nevne dem), Flesteparten av de jeg har møtt har vært helt normale folk.

Lenke til kommentar

Homofile i hæren? Hva skal de gjøre da? Kjenner ikke så mange homofile, og de er sikkert greie folk. Man kan jo alltids bruke de i hæren, lage mat, vaske klær, men skal vi sende de i angrep? Tvilsomt. Noen jenter passer ikke inn i hæren, det samme gjelder noen menn. Legningen er ikke nødvendigvis det som bør avgjøre, men holdningene. Og det er ikke til å skyve under en stol at en del homofile ikke passer inn i hæren, på lik linje med at noen jenter/damer ikke passer inn. Hæren passer ikke for alle, uansett kjønn eller legning.

 

Dette er på lik linje med alle utdanninger/jobber. Det er noen jobber som passer for noen typer folk, mens andre passer for andre. Det er ikke legning eller kjønn som skal avgjøre, det er din personlighet, og din karakter.

Endret av Kjuagutt
Lenke til kommentar

Dæven du snakker rundt deg selv kjuagutt! :p

 

Først sier du at homofile (og noen jenter) ikke har noe å gjøre i forsvaret, så kommer du med at de sikker kan vaske klær og lage mat. Men så legger du på at de ikke har noe der å gjøre igjen for å tilslutt avslutte med at legning ikke er avgjørende.. BESTEM DEG!

 

Og forresten, vaske klær og lage mat!? Hvordan kan du komme med noe sånt?!

 

Homofile og jenter kan potensielt være en like god soldat som hetrofile gutter! Det har selvfølgelig noe med personen, ikke rettning på tiss eller om tissen står for gutter eller jenter!! Mentalt kan de være like sterke som gutter, fysisk også (snakker om kravet for en soldat, ikke begrensningen i kjønnet)

Lenke til kommentar

Umm, du går utfra et standpunkt om at homofile er svakere og mer feminine enn gutter flest? Du vet at den stereotypen er nettopp det, en stereotype... Veldig mange homofile er helt normale mennesker, og akkurat like maskulin som hetrofile kan være. Jeg er litt enig i noe av det du sier, med at endel passer ikke inn i militæret, uavhengig av kjønn og legning, men dette gjelder i høyeste grad også endel hetrofile menn/gutter. Jeg mener at legning og kjønn bør være et ikke-tema, da det er personens styrke, holdning, egenskaper osv som bør legge grunnlaget for om de passer eller ikke, ingenting annet...

Lenke til kommentar

Ehm, ser innlegget mitt isted snakket litt i feil retning. Beklager det, men andre avsnitt er vel egentlig standpunktet jeg har. De fleste homofile er sikkert like "normal" som meg og deg, ikke spesielt feminine, ikke spesielt svake. Men de finnes de og, og de som ikke tåler dritt bak neglene, de som ikke tåler en knyttneve i trynet, bør ikke være i hæren. Du trenger fysisk og psykisk styrke, noe du sikkert kan finne både hos jenter, homofile menn, og hetrofile menn, det samme er at noen hetrofile menn, homofile menn og noen damer passer ikke inn. Noen passer inn bak en pc og skrive, andre til å føre regnskap, noen er tømrere. Vi er forskjellig, og en del oppgaver passer ikke alle, noen blir utslitt av å sitte med matte i 3 timer, noen blir utslitt av og hugge ved i 10 minutter. Vi er alle forskjellig. Det er ikke kjønn eller legning som bestemmer.

 

Men må helt ærlig si jeg hadde blitt veldig ukomfortabel visst jeg stod i dusjen med en jeg visste var homofil.

Lenke til kommentar
Men må helt ærlig si jeg hadde blitt veldig ukomfortabel visst jeg stod i dusjen med en jeg visste var homofil.

Hvorfor ville du vært ukomfortabel? Redd for at han skal bli kåt på deg? Hvorfor ikke ta det som et kompliment, på at andre syns du er heit?

Hvorfor bli ukomfortable, virkelig...

Lenke til kommentar

Ja Kjuagutt, det som er hele poenget mitt. Legning spiller ingen rolle, bare en persons egenskaper.

 

Og når det gjelder dette med å dusje med en som er homofil, så kan jeg nesten love deg at det har du gjort utallige ganger :-p Bare tenk deg en skoleklasse, et fotball-lag eller en tropp i militæret. Gitt at ca 1 av 10 (ubekreftet statistikk, korriger meg gjerne. Dette er bare noe jeg har blitt fortalt) har en homofil eller bifil legning, eller har tvilt og gått gjennom en slik fase, så har du nok dusjet med MANGE gutter som potensielt kunne like deg. Var det fryktelig ubehagelig? Tenk på det neste gang du dusjer på treningstudio du ;-)

Lenke til kommentar

Grunnen til at jeg satte i gang denne tråden er pga, min egen legning. Jeg er selv homofil og skal inn i HMKG i Oktober og jeg kjenner at jeg gruer meg utrolig mye, det som skremmer meg er jo ikke at det er så stort hat mot homofile, men hva folk mener/tror om en homofil person.

Ikke alle homofile er slik media viser at di er, det finnes utallig mange homofile som ikke er slik mange tror.

 

Tror virkelig alle at homser har knekt håndleddene sine, må ha lip gloss eller gå på stilett hæler, dette var og overøse det litt, men mange har så utrolig mange rare meninger.

 

Jeg må også si at jeg gleder meg veldig også, få gjøre ting man eller ikke får gjort, bli kjent med mange nye mennesker og å komme i form!

 

Samtidig mener jeg ikke at alle bærer hat eller har noe negativt og si om homofile, vi er som alle andre, vi blir bare forelsket i det samme kjønn.

Lenke til kommentar

Jeg hadde en homofil i troppen min, han var en rimelig spesiell person (lurer litt på om han var oppmerksomhets homofil, kunne virke litt sånn) så han ble litt kompis-mobba (hvis man kan si sånt..) Men generelt virket det ikke som at noen brydde seg om at han var homofil, ikke på det gjevne. Noen ble litt ekstra homofob i dusjen, men ikke for mye :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...