Gå til innhold

Spørsmål angående lagring på internett?


Nikr0

Anbefalte innlegg

Hei,

Er litt usikker på kor dette spørsmålet skal være men eg prøver her:)

 

Eg trenger hjelp til å finne ett programm eller ein internett tjeneste som gjør at eg kan legge bilder og tekst filer ut på internett, for å så kunne lage ein link til både mapper med fleire filer i og link til berre filer.

 

Dei filene som legges ut skal kunne lastes ned av personer som har veldig lite erfaring med internett så det må kunne gjøres så enkelt som muligt uten at dei trenger å logge inn på noe. Det beste hadde vert dersom dei kunne ha trykket på linken og så hadde nedlastingen startet med ein gang.

 

På grunn av at eg strengt tatt er ganske blank når det kommer til slike ting så er det viktig er at det er veldigt lett å laste opp filer og bruke programmet/nett tjenesten.

 

Det gjør ingen ting om eg må betale litt i måneden, ønsker helst å gjøre det dersom det betyr at eg får noe som både er sikkert og fungerer godt:)

 

For alt eg vett så er svaret på dette spørsmålet svært opplagt, men som sagt så er eg litt uviten og uerfaren når det kommer til dette. Så eg håper dåke tilgir min uvitenhet og er snille nok å hjelper meg:)

 

Takker for alle svar..

 

-Baah

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sjekk ut dropbox eller en av konkurrentene. Genial løsning som gir deg en katalog på maskinen din som automagisk synkroniseres mot nett, og der du kan dele filer som du vil. Enten kan du sende en lenke for nedlasting, eller de kan installere Dropbox selv og få kataloger automatisk synkronisert til dine maskiner (sånn at alle endringer du gjør automatisk sendes til deres maskin). 2GB er gratis, 50GB koster $9.99 i måneden.

 

Bruker du min lenke her: https://www.getdropbox.com/referrals/NTM2ODM1ODk får jeg 500mb ekstra plass og du 250mb.

Endret av skeib
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...