Gå til innhold

Florida og Key West uten leiebil?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg liker å kjøre i USA og har dermed en litt annen tilnærming til dette, men det ser i alle fall ut til at det går buss, både fra Miami og Fort Lauderdale til Key West.

 

http://www.miamibeach411.com/transportatio...nsportation.htm

 

Hvordan det så er å komme seg til og fra bussen i begge ender aner jeg imildertid ingenting om.

 

Orlando er ikke annet enn en samling av veikryss og jeg er dermed skeptisk til bussing der, selv om jeg så en del busser (som så ut til å være rutebusser) og en del hoteller har hente og bringetjeneste til diverse parker.

 

 

Sam

Endret av SamBell
Lenke til kommentar

Stikk motsatt her.

Kan komme til å vurdere det ved neste bilkjøp, men vestlandsveiene blir nok ikke de samme med noe slikt.

 

Cruis Control er forøvrig et "must" på lange strekk i USA. Om en ikke har slipper en farten ubevist ned og en høyrefort låst i samme stilling en tre timer blir temmelig stiv.

 

Sam

Lenke til kommentar
Usj, bil hørte ikke bra ut der. Har kjørt rundtom i Europa og tatt Sveits til Danmark i en strekk, men USA frister ikke som som land å kjøre i.

 

Hvis du bare skal kjøre fra Miami til Key West, er ikke veiene noe stress. Jeg personlig syns de store interstatene var litt stressende, og ville ikke kjøre selv der (med så mange filer og folk som hev seg frem og tilbake)

Bil uten automatgir er nok vanskelig å finne ja, men automatgir er kjempedeilig å kjøre så fort du blir vant til det.

Hadde jeg vært deg, ville jeg leid meg bil. Turen ut til Key West er fantastisk, og det er mange fine stoppesteder på veien ut!

Lenke til kommentar

Hvis du skal kjøre i i USA, for all del lei en stor SUV, eller lignende. Vi som leide en liten Europeisk bil ble jo nesten spist opp av alle de store Amerikanske monstrene. Ellers vil jeg si at bilturen fra Miami til Key-West er veldig fin. Når du er der må du ta deg tid til å se på solnedgangen på Mallory Square. Hvis du skal leie bil, MÅ du ha GPS. Hvis ikke...lykke til.

Lenke til kommentar
Hva menes med fine stoppesteder? Badesteder?

 

og er ikke veier i USA oversiktlige og godt merket slik at man ikke trenger GPS?

 

 

Utsiktspunkter, badesteder, småbutikker på de andre øyene på veien ut osv. Mange fine steder og ta bilder av! :)

 

Joda, det er godt merket og ganske oversiktlig, men vi var veldig glad for at vi hadde gps (ikke nødvendigvis på veien ut til Key West, men sånn generelt). Du kan klare deg med en kartbok også, men har du GPS er du garantert å ikke rote deg bort ;)

Lenke til kommentar

Var i Florida for et par år siden, og kjørte bl.a fra Fort Lauderdale til Key West. Akkurat på den strekningen var det ikke veldig mye brukt for GPSén, men skal du utenfor motorveien og til andre mindre steder ville jeg helt klart hatt det.

Vi tok med vår egen i kofferten og hadde på forhånd kjøpt USA-kart.

Lenke til kommentar

Hvis du ikke har dykkerlappen og vil oppleve litt mer enn ved snorkling, anbefaler jeg Snubadiving på det varmeste!! Blanding mellom dykking og snorkling, hvor oksygentankene ligger i vannoverflaten, mens du er koblet til de. Var i Key West nå i sommer, og testet det. Vi var nede på 5-6 meters dyp, var ute i litt over 1 time. En kjempeopplevelse!! Google snubadiving key west, så finner du noen selskaper ;) Supergøy!!

Lenke til kommentar

Fra Key Largo og ned til Key West har to mer eller mindre 2 timer med rett frem strekke hvor alt ser helt likt ut. Utrolig kjedelig strekning og jeg er glad vi hadde egen bil med cruise kontroll.

 

Fra å være vant til en vanlig norsk bil (uten automatgir) og til en automat er veldig så enkelt og jeg tror ikke jeg ville satset på en busstur i Florida med mindre den allerede var organisert.

 

Men, det er nå min mening.

 

God tur!

 

- Myth -

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...