Gå til innhold

BK: Akt, stilrent


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Tenkte at nå var det på tide å bli litt aktiv her. Og hva er vel et bedre sted å starte enn i bildekritikken?

 

Uansett. Dette bildet er et av mine personlige favoritter. Det betyr selvfølgelig ikke at det bør sette en stopper for kritikk. Om jeg husker riktig så er ikke bildet etterbehandlet, om jeg husker feil så var det i alle fall kun små justeringer.

 

Målet var i alle fall å ta et aktbilde som ikke ble for "tacky".

 

post-183475-1247826730_thumb.jpg

 

Fyr løs!

post-183475-1247827648_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det er nesten litt vanseklig å si hva som er hva :p

 

Om du refererer til pupper/rumpe her kan jeg opplyse om at det er to (evt. tre, spørs hvordan du ser det) elementer som ikke eksisterer i dette bildet. Det er rett og slett siden av en rygg, tatt stående, om det gir en forklaring på det.

 

Mer former kan jeg vel forsåvidt være enig. Må påpeke at dette er det andre, og foreløpig siste aktbildet jeg har tatt. Så, om det blir noe senere får jeg prøve å få til ytterligere former!

Lenke til kommentar

Enig i at det ble veldig tamt; generelt siden bilde er low key i sort / hvitt så burde det ha noe annet som gjør det interessant. Div. former, kurver eller abstraksjoner. Det blir rett og slett litt for kjedelig. Du kutter rompa akkurat før den rekker å skape en kvinnelig kurve, men bare en litt mere spent rygg / bedre holdning ville gitt deg den feminine kurven på ryggen.

 

Ellers anbefales det å gå litt uten undertøy før en akt shoot så slipper modellen å ha merker etter undertøy på bildene; og om de er der burde ihvertfall fotografen fjerne de. Det er så utrolig enkelt i PS / gimp / whatev at det er nesten ett minimum ^^

 

Men alt det negative til side, så er det veldig morsomt med nye mennesker i BK som poster noe annet enn macro / natur / random street. Så håper ikke du mister helt lysten på å poste her av dette, selv om det ble vel negativt for ett bilde som tross alt er over gjennomsnitts nivået her på BK =)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...