Jump to content

nbmofo

Medlemmer
 • Content Count

  901
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

136 :)
 1. Det er også på sin plass å nevne at prosessene ikke kan direkte sammenlignes. Intel 10nm er mer sammenlignbart med TSMC 7nm. AMD/TSMC er dog fortsatt omtrent ett år forran.
 2. Men her er det vel helst funksjonsnavnet/"kallet" FlipBurger() som Oracle ønsker beskyttet, og ikke koden som gjør burgerflippingen.
 3. magien ligger i at annonsøren/kommentatoren får pengene dine.
 4. Her er det en som har lyst å selge tjenester til staten med minst mulig for-prosjektering i god gammel IBM stil. Hvorfor mister disse dataene verdi for staten norge om andre land også bygger opp registre? Visst noe så må vel kostnadene gå ned/kvaliteten opp ettersom andre allerede har erfaring med å bygge dette opp.
 5. Først og fremst innsamling av informasjon på vegne av regjering og storting. Samt sikring av disses informasjon. Så oppgaven er å samle inn informasjon, for så å passe på denne informasjonen? Hadde vært mye enklere, sikrere og billigere om den informasjonen da ikke var tilgjengelig.
 6. Fintuner og får rekkevidden ned? Er vel kanskje heller at de kjørte for få tester og valgte ett resultat de var fornøyd med.
 7. Endringer er for enterprise-markedet, hvorfor du drar inn SMB stiller jeg meg spørrende til. Hvor får du det fra at prisjusteringen ikke gjelder for SMB?
 8. Det er vel ingen som tror noe annet? Det er jo miniaturiseringen som er krevende og grunnen til av vi bruker LCD og OLED i dag. Det som er/var imponerende med Samsung sin løsning foruten pikseltettheten er hvor liten avstanden er mellom modulene.
 9. Forstår ikke helt hva du prøver å si. MicroLED er ikke LCD. Og er mest sannsynlig det som vil ta over etter LCD (oled vil være en blindvei)
 10. Du har kilder på dette her? Eller bare synser du? Dette er det samme argumentet folk har brukt mot skytespill i tiår, og det har aldri vært vist å stemme.
 11. Her er det vel ganske klart at Apple følger Microsoft sin ordlyd de siste par årene. Selv Google har lagd en app/funksjon for å begrense skjermtid, ikke at dette vil ha noen effekt eller hjelpe verden. Dette er enkle tiltak de gjør for å kunne si at de gjør noe uten at det går ut over egen profitt.
 12. De kjører 32 bits win32 programmer. De vil ikke kjøre 64 bits "desktop" apper, kun 64 bit ARM apper.
 13. Windows sonic er crispere enn atmos. Har ingenting med om man er blakk eller ei hva man velger. Og M$? Er vil tilbake til 90-tallet?
 14. Med mindre 1160 og 1150 bare er rebrandet forrige generasjonskort. Det blir dog litt pussig, ettersom Nvidia ikke har gjort det enkelt å spotte rebranding før.
 15. Problemet er bare at hvis du har en OnPremise Exchange server, så er Outlook for mobil bare halvveis i hånden og halvveis i skyen. De gjør fortsatt autentisering og mellomlagring av data på egne servere på en måte som skapte ganske mye kritikk da de først relanserte Accompli appen som Outlook. Det er verdt å ta hensyn til om man fortsatt har OnPremise Exchange av en grunn. Men de er flinke til ikke å snakke om det... Men allikevel fikk Acompli kun lovord før oppkjøpet, selv om det gjorde akkurat det samme.
×
×
 • Create New...