Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Servicetider på opel astra


Anbefalte innlegg

Hallois!

 

Jeg lurte på om noen vet på hvilke km stander registerreim skal byttes på Opel Astra? Er 1,8 liter hvis det har noe å si.

Jeg lurer på å kjøpe en, men vil vite om reima skulle vært skiftet eller om den snart må skiftes.. Den står på 160 000 km i annonsen.

 

Takker for svar =)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg hadde sikkert fått det til - har fikla på gokartmotor med gir uten at den har rast - men den har jo ikke no timing på ventilene... Typisk meg å få snudd litt på kamdrevet så alt gåt til helv...

(Har jo hørt om å merke de da :p) men men verksted kan man klage til, ikke seg selv :p

viss du føler du har kontroll på å skifte reg-reim,er det jo bare å sette i gang,men husk at du kan ødlegge mye ved å gjøre feil ;) det er gode merker på astraen,og er det en 16v finnes det et lite verktøy som du låser fast kammene med...... men spørsmålet er om det er verdt å ta sjansen,når det er så kjapt gjort at det ikke blir meir en ein tusing i arbeidspenger for å gjøre det ;)

eit reg.reim sett med spenn og løperuller koster 1875 hos mekonomen,i tillegg bør du skifte vannpumpe samtidig,den koster 800....så totalt skifte på verksted bør komme på 2675 pluss kanskje en tusing i arb.penger :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...