Gå til innhold

SE T610 vs Siemens S55


Anbefalte innlegg

skal kjøpe ny mob til sommeren og det virker som det er disse to det står om..

 

kunne tenkt meg litt input med erfaringer på S55 (siden T610 ikke er kommet), og evt. neg og pos sider med begge telefonene.

 

det jeg selv har lagt spes godt merke ved forskjellene er at t610 har mer minne, bedre skjerm og innebygd kamera.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg har s55 nå mens jeg venter på noe bedre. det er en grei telefon. Tastene er dårlig, skjermen er ikke så veldig bra, og cammet er bob bob

 

Jeg mener tastene egentlig bare er en vanesak. Har hørt noen som har sagt man må ha elefanthud på fingrene for å skrive på den, men jeg skjønner ikke hvorfor de mener det :shrug:

 

Skjemen er jeg enig i er litt dårlig, men det hadde ikke hjulpet med flere farger heller, på en så liten skjerm. Skulle den vært bedre, burde den vært større (etter hva jeg har hørt).

 

Kameraet er faktisk det beste mobilkameraet du får for tiden, så skal du ha noe bedre enn det, må du nok ha deg et vanlig digitalkamera ;)

 

 

Jeg, for min del, er meget fornøyd med min S55, og har enda ikke hatt noen problemer med den. Lett å overføre ringetoner etc fra PC'n (drag'n'drop), og lett å oppgradere firmware etc.

 

T610 vet jeg heller lite om, men jeg har ikke akkurat hørt at den skal være noe spesielt revolusjonerende :roll:

Lenke til kommentar

Den kjipeste med S55, synes jeg er;

Sideknappene, særlig de 2 til venstre sluttet å reagere noe ganske kjapt, har ikke fått fikset det enda.

Lav ringelyd, ikke så intens som vekkerklokke som jeg skulle likt å ha det.

 

Men ellers er tastene ganske riktig en vanesak (jeg har fått herdet huden etter at jeg kjøpte S55, om det er bra eller ikke å få hardere hud, døm selv...).

 

Mvh kjello2 (jeg har skiftet brukernavn, det nye er ponke)

Lenke til kommentar

Skulle jeg argumentere for eller i mot en måtte det være at SE T610 er min favoritt... Hvorfor; fordi jeg liker meny systemet, og stoler på SE. Siemens S55 er etter min mening ingen dårlig telefon, men heller ikke utrolig bra. Den er liten og lett, ganske lik T68i med noen få forbedringer, så man skal ikke klage...

 

T610 har en vannvittig god fargeskjerm, integrert kamera (dog ikke så godt som s55's eksterne) og større minne for å nevne noe. Minne trekker alikevell etter min mening litt ned; 2 mb er litt for lite når man har kamera og mulighet for fine bilder på skjermen. Syns det er dårlig av SE og ikke klare å legge inn mer minne. Man bør alikevell ikke klage så mye, det er ikke mange mobiler med så gode spesifikasjoner i så liten format som har bedre minne enn det...

 

Etter min mening er det egentlig mer naturlig å sammenligne SE T610 og Siemens M55, da de cirka like nye....

 

Uansett lykke til, bare si i fra hva du syns er viktig i en mobil telefon, så blir det ennå lettere for oss her på forumet og guide deg til den beste telefonen for deg... :wink:

 

EDIT: skriveleifer og rettelse av noen dårlige formuleringer :)

Lenke til kommentar

Ganske enig, veldig pussig å sammenligne en utilgjengelig telefon med en snart halvåret gammel mobiltelefon...

 

Egentlig blir det nesten urettferdig å sammenligne T68i og S55 også!

T68i var jo helt forut sin tid! ;P Eller akkurat i tide... bestem selv :p

 

Mvh kjello2 (jeg har skiftet brukernavn, det nye er ponke)

Lenke til kommentar

hehe.. takk for svar..

 

når det gjelder minnet.. gutta på mobile-review.com skrev at et bilde tatt med t610s kamera tok 10-12kb i full oppløsning. de fleste som har matte kan nok greie å regne seg til at man får plass til en del bilder på de 2mb'ene. men men.. personlig tror jeg ikke et bilde hadde ligget så veldig lenge på min telefon, hadde nok heller overført til pc via mail el.

 

syntes det er praktisk med innebygget kamera, da man bruker skjermen til å "sikte" med.

 

det jeg selv syntes er viktig i en telefon, er at menysystemet er raskt, oversiktlig og funksjonellt. har nettopp testet en t68i med nyeste firmware og syntes faktisk det gikk ganske så raskt å skrive meldinger. derfor regner jeg med at t610 ikke er noe trægere. igjen viser jeg til mobile-review.com som sier at de var fornøyde med hastigheten på tlfen.

 

jeg ville sammenligne disse tlf'ene for å se om egentlig det var så mye t610 hadde som ikke s55 har. det betyr ikke så mye at dene ene er et halvt år eldre, hvis dere skjønner.

 

ellers har jeg lagt merke til at t610 har wap 2.0, noe fett med dette?

 

-Ze0s

Lenke til kommentar

Her er en sammenligning av de to telefonene:

http://www.esato.com/phones/index.php?phone=74&cp=52

 

Design er egentlig en smakssak, men jeg personlig liker svært godt T610 i abyss blue. :yes:

 

Kanskje du bør sammeligne pris?:

På PCutstyr.no får du S55 u. ab. til 2852 kr, mens T610 koster 3400 kr hos Citri, men vil trolig koste noe mer når den kommer i salg grunnet stor forespørsel.

 

Vent ihvertfall til det er kommt noen tester av T610...

 

:woot:

Lenke til kommentar
Nå har Siemens lagt ut en ny FW til S55 for gratis nedlasting på my-siemens.com , FW12. Egentlig god nok grunn i seg selv til å velge S55 fremfor T610 :D

 

Err.. så bare pga. at Siemens har lagt ut ny firmware, så skal en velge S55 framfor en teknisk sett overlegen/nyere og bedre telefon?.

 

S55 er basert på T68i platformen. 256 fargers skjerm. liiiite minne.. bulky eksternt kamera (som ingen gidder og drasse på i lommen hele tiden), ekle taster, og slikt. Samt at Siemens normalt sett synker mye raskere i annenhåndsverdi enn Sony Ericsson.

 

T610 har 65536 fargers skjerm med omtrent dobbel så høy oppløsning. T610 har innebygd kamera, så en slipper og drasse på ekstra dilldall. T610 har større minne. T610 har etter min mening et mye bedre brukermeny-oppsett. T610 har bedre batteri (standby og taletid). T610 har et finere design (synes jeg, smak og behag). T610 har også WAP 2.0 (noe jeg er usikker på om S55 har). Og det er en helt ny telefon med bedre salgsverdi enn S55, siden SX1 kommer om ikke så altfor lenge, og da blir nok S55 glemt (eller muligens det er på tide med en arvtaker til S55 også.. 256 farger er lite i dag).

 

Sier ikke at S55 er en dårlig telefon, men T610 er endel bedre på de fleste områder, og det er trossalt ikke den store prisforskjellen. Greit nok at kameraet er bedre på S55, siden det er eksternt. Men hvem gidder og ha med seg det kameraet i lommen overalt til enhver tid? seriøst? kameraene er jo bare ment for MMS bilder uansett, og da er det mye bedre med et som er innebygd (synes jeg).

Lenke til kommentar

bidz:

 

S55 er definitivt ikke basert på T68 på noen måte. Den påstanden tar jeg som en spøk. Tastene på S55 er perfekte, det ble da også bevist da de fikk de anerkjente prisen, nettopp på grunn av tastene.

 

T610 har internt kamera, men når det er så elendig som det er, synes jeg det blir et argument MOT T610.

 

SX1 er ikke ment som arvtaker til S55. Disse to mobilene er tiltenkt to forskjellige målgrupper.

 

Enig i at T610 har bedre display, mer minne og wap 2.0, det er bra. Men den mangler også noen ting, f.eks høyttalerfunksjon, skikkelig mappestruktur i minnet og mulighet for selvoppgradering. Greit nok at dette ikke er viktige funksjoner for deg, men husk at ting som wap 2.0, 65k farger osv er totalt uinteressant for enkelte det også. Både S55 og T610 er bra mobiler, er umulig å "kåre" en vinner blandt de 2. Alt avhenger av hva man trenger.

Lenke til kommentar

Molna: Du er jo enig at de som er ute etter noe nytt vil synes t610 er bedre enn S55..... Det er jo klart. Jeg trenger meg en ny mobil snart og vurderer mellom t68i, S55 eller t610. Jeg er ikke "må ha nytt" fan, og kunne derfor tenke meg alle tre, men siden jeg lker ericsson best så faller nok valget på en av de to. Men det å si at S55 er et bedre valg pga. ny firmware er ganske ekstremt.

 

Når SX1 kommer, tviler jeg på at du vil stå og promotere t610 fordi den har nyere firmware enn SX1.

Lenke til kommentar

levlex: nå har du misforstått skikkelig her ;)

 

FW til S55 (og C55, S45, ME45) kan lastes ned gratis fra Siemens hjemmesider og brukerne kan oppgradere mobilene hjemme. Er det vi snakker om her, ikke om hvem som har nyeste firmware, er snakk om at man slipper å sende inn mobilen på service bare for å få et software-problem fikset. Er du ikke enig i at det er genialt da?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...