Gå til innhold

Jævlig lei smooth musikk nå...


Anbefalte innlegg

Hello guys. Er dritlei spillelista mi på iPoden min akkurat nå. Har band som Beatles, Bloc Party, Fleet Foxes, Kent, Kings Of Leon, Mew, Vampire Weekend og The Verve nå. Er møkklei sånn happy clean gitar og vokal nå!

 

Humøret mitt for tida sier hardt, fort og bråkete som faen. I need some fucking power! Rolling Stones, Ramones, Doors, Hendrix, Zeppelin, Thin Lizzy, Rolling Stones og Muse. Gi meg artister og musikk med litt sjel og feel som leverer det på en rå og klar måte som har skrevet fuuuuck you!!! all over it!

 

Forslag til artister som kan gjøre sommeren litt mindre crappy for min del? Jeg begynner nesten å bli deppa av å høre happy-crap som Comforting Sounds av Mew. Skjønner hva jeg mener?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Rooolig boys. Jeg sa hardt og følelse. Ikke noe "fuck the world shit". Det holder lenge med "fuck you!!!!" for meg. :D

 

Se på artistene jeg lister over. Det er i den gata jeg tenker meg, men takk for tips guys! might get youtube some hits on those artist...

 

Btw: aldri vært noen RATM-guy

Endret av Sono Juventino
Lenke til kommentar

Ok... En bedre forklaring på hva jeg leter etter:

 

Jeg ser etter stor musikk som sier "I'm the fucking man! fuck you!". Altså musikk med baller. Vi snakker standard rock og sanger som "Street fighting man av Rolling Stones, a little less conversation signert The King, Blitzkrieg Bop av Ramones, Don't believe a word av Thin Lizzy, Hartbreak av Zeppelin, All along the watchtower av Hendrix, Easy Livin' av Uriah-fucking-heep!

 

Ser dere hva jeg leter etter? Musikk med baller som ber deg ta den gamle naboen din i rævva om du ikke liker meg. Stor lyd, rå gitar, bråkete, skrikete vokal, selvtillit til himmelen - helvete - og opp igjen! Men det bøøøør være rock! Plan and simple.

Lenke til kommentar

Jeg er egentlig en albumfyr som liker å høre et album av gangen. Slayersangen var nice. Så lenge det ikke er growling er egentlig det meste greit nok for meg.

 

Til dere gitarister. Tenker enkle powerchords og litt guitarwanking fra leaden. Sleng på god rytme og fine tekster, så er jeg solgt. Veldig Rolling Stones med andre ord. Det treffer meg perfekt for tida. :D

 

Takk for fine forslag folkens! håper på flere

 

Edit: En typisk sang som passer meg. Er Deep Purplefan til 1000, men akkurat når var det deilig å høre Whitesnake rive i stykker burn!

 

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>">
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">

Se filmen hos Youtube

Endret av Sono Juventino
Lenke til kommentar

Daily-Drifter: Ja.. Slang så mye engelske gloser til søstra de sist vi lå sammen. Har hatt litt problemer med å slå over helt siden da...

 

Eksentron: skal sjekkes ut, men det høres mistenkelig ut som metal for meg. Jeg er egentlig mer int. i oldschool rock and roll.

Endret av Sono Juventino
Lenke til kommentar
Ja, er metal. Har ikke lest hele tråden, så fokuserte på følgende:
Humøret mitt for tida sier hardt, fort og bråkete som faen. I need some fucking power!

:p

 

Helt ok. Føler jeg forklarte ting bedre i min andre post :D

 

Og, Daily-Drifter. jeg snekra jo selvsagt sammen den linja for at du skulle krølle deg sammen i fosterstilling...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...